17.3 C
Albaida
Dimarts, octubre 4, 2022
HomeEconomiaComerç In sorteja una escapada per a dues persones entre els clients...

Comerç In sorteja una escapada per a dues persones entre els clients del comerç local

Aquest dilluns, comerç in ha presentat una nova acció que ocuparà des del mateix 7 de febrer fins al dimarts 28 d’aquest mateix mes.

“És una acció que duem a terme dintre del context de febrer, que comporta pensar que les campanyes sempre van enfocades als enamorats. La iniciativa que tenim canvia una miqueta l’objectiu dels enamorats per a traslladar-lo a una estima enfocada al propi comerç local. És una iniciativa diferent per a emmarcar i potenciar el comerç”, explica Marissa Nàcher, gerent de l’associació de comerços i serveis Comerç In.

Al seu torn, Gonzalo Gironés (GONGDISSENY) ha estat l’encarregat d’explicar la proposta gràfica d’aquesta campanya. “La idea de la campanya era aprofitar Sant valentí, però sense arribar a fer una campanya d’enamorats. Volia transmetre eixa declaració d’amor al comerç local i una forma de cridar-ho als quatre vents és amb el missatge que inscriu una avioneta en el cel. Volia fer una declaració d’amor al comerç”.

Finalment, Ana Ferrero, presidenta de Comerç In, apuntava que “la campanya finalitzarà amb el sorteig d’un viatge per a dues persones. És una campanya que fem amb molta il·lusió i que té un missatge molt divertit. Podrem veure-la en els aparadors dels comerços que tant estimem aquesta associació”.

Respecte de la participació, entraran al sorteig totes i tots aquells clients que facen una compra superior a 20 euros en establiments generals i superior a 10 euros en forns i pastisseries. Per a participar caldrà emplenar la papereta que estarà disponible als comerços.

La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe