10.4 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEconomiaL'Ajuntament d'Ontinyent impulsa el desenvolupament del Clúster Tèxtil amb una inversió de...

L’Ajuntament d’Ontinyent impulsa el desenvolupament del Clúster Tèxtil amb una inversió de 60.000 euros

S’ha aprovat per unanimitat el conveni signat amb l’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (Ateval), amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament de la indústria tèxtil a la Vall d’Albaida.

Mitjançant aquest acord, l’Ajuntament aportarà una inversió de 60.000 euros al Clúster Tèxtil. L’objectiu principal és fomentar el desenvolupament de la indústria tèxtil, especialment centrant-se en la promoció de tèxtils sostenibles i tèxtils tècnics i avançats.

Des del 2020, en plena pandèmia, aquesta iniciativa conjunta ha estat en marxa, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i Ateval, amb la intenció de donar suport al sector tèxtil i establir el Clúster Tèxtil a la ciutat. Amb aquesta darrera contribució de 60.000 euros, l’import total invertit en el projecte ha arribat a 420.000 euros, beneficiant les empreses locals i potenciant la competitivitat de la zona.

El Clúster Tèxtil ofereix una gran oportunitat per fomentar la innovació i el creixement sostenible en el sector, posant l’èmfasi en l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient i en el desenvolupament de tèxtils tècnics avançats. Es preveu que aquesta inversió reforce la competitivitat de les empreses tèxtils d’Ontinyent i els voltants, impulsant la creació de nous llocs de treball i dinamitzant l’economia local.

Tant l’alcalde d’Ontinyent com tots els regidors, a més dels representants d’Ateval, mostren un fort compromís amb aquesta iniciativa conjunta, reconeixent la importància de consolidar i donar suport a la indústria tèxtil a la zona.

A través d’aquesta estreta col·laboració entre el sector públic i privat, Ontinyent es perfila com un referent en la indústria tèxtil sostenible i tecnològicament avançada, generant interés per a inversions i oportunitats comercials tant a escala nacional com internacional. Aquesta iniciativa es presenta com un catalitzador per al desenvolupament econòmic sostenible en els anys vinents.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe