18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeEconomiaCaixa Ontinyent va destinar 297 milions d'euros a finançar a empreses i...

Caixa Ontinyent va destinar 297 milions d’euros a finançar a empreses i famílies en 2023

Des de l’entitat asseguren que mantenen el seu compromís i el paper de motor econòmic per a situar-se com a entitat de referència a la Comunitat Valenciana

Caixa Ontinyent va destinar 297 milions en 2023 a finançar a empreses i famílies, complint així amb el seu compromís i paper de motor econòmic que desenvolupa, per a situar-se com a entitat de referència a la Comunitat Valenciana, tal com establix el seu pla estratègic 2023-2025.

Estes xifres suposen un increment respecte de l’exercici anterior en ambdós sectors. Pel que fa a empreses, Caixa Ontinyent ha destinat 228 milions d’euros a finançar al teixit empresarial d’estes comarques, format principalment per autònoms i xicotetes i mitjanes empreses. Una xifra que suposa un increment del 3% respecte de l’exercici anterior.

A més, l’Entitat va dedicar 57 milions d’euros a finançar a particulars i a empreses (3,63% més que en 2022) dels quals 53 van ser dirigits a la construcció i adquisició d’habitatge (8% més que en 2022).

Amb això, Caixa Ontinyent incrementa el saldo d’inversions creditícies a llars i empreses en un 4,48% front al descens del sector financer en un 3,38%.

Finançament sostenible

Un dels compromisos de Caixa Ontinyent és crear productes específics, dirigits tant a empreses com a particulars i famílies, que permeten finançar projectes d’economia sostenible assegurant-se, d’una banda, la viabilitat dels mateixos i, d’altra, analitzant el seu impacte ambiental amb la finalitat d’evitar la deterioració del medi ambient i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Estos productes es caracteritzen per tindre unes condicions financeres molt especials i uns terminis d’amortització més dilatats, que permeten un retorn de la inversió més adequat als terminis de maduració d’estos projectes.

En esta línia, l’Entitat s’ha marcat com a objectiu que el 8% de les inversions de 2024 tinguen com a destí finançar projectes d’economia sostenible, amb un especial seguiment de tota la cartera perquè les activitats financeres reduïsquen el seu impacte en el medi ambient.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe