Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaFontanars dels AlforinsFontanars dels Alforins obri la borsa de socorristes per a la piscina...

Fontanars dels Alforins obri la borsa de socorristes per a la piscina pública

L’Ajuntament de Fontanars dels Alforins ha obert la convocatòria per contractar socorristes per a la piscina pública de cara a la temporada d’estiu que començarà dintre d’un mes.

Les funcions a exercir seran les pròpies d’un socorrista amb la durada i horari de treball que es consideren necessaris per part de l’Ajuntament, una vegada es pose en funcionament el servei de piscina municipal, i segons les necessitats que es puguen derivar. El termini del contracte serà del dia d’obertura de la piscina, fins al tancament d’aquesta.

Les persones que vulguen optar al lloc de treball hauran de sol·licitar una instància a la seu electrònica, de manera presencial en el registre general de l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins o en alguna de les formes previstes a l’article 16 de la Llei 39/2015 de l’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per als casos que es presente la instància a través del correu ordinari, s’haurà d’enviar un correu electrònic indicant aquesta situació abans de la finalització del període de presentació d’instàncies a registre@fontanarsdelsalforins.es.

Pots consultar les bases completes al següent PDF.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe