Free Porn
xbporn
28.7 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeCulturaPablo Lluch agraeix el suport rebut en l'Estiu Musical 2023 i lamenta...

Pablo Lluch agraeix el suport rebut en l’Estiu Musical 2023 i lamenta l’absència de l’alcalde, Jorge Rodríguez

Davant la situació actual, Lluch agraeix el suport i la participació en l’Estiu Musical 2023. Malgrat les dificultats econòmiques, l’Agrupació Musical Ontinyent ha continuat endavant amb aquest cicle de concerts sense rebre la subvenció de l’Ajuntament en anys recents.

La ciutat d’Ontinyent ha estat immersa en un Estiu Musical 2023 excepcional, que ha portat música i cultura a cada racó del municipi. Aquesta edició ha destacat per la seua programació variada i per l’organització de cinc concerts en espais escènics diferents, situats als diversos barris de la ciutat.

Des del passat 30 de juny fins al 21 de juliol, cada divendres ha estat un punt de trobada per als amants de la música a Ontinyent. La Glorieta, el Grup Ramón-Llin i les places de Sant Antoni, Coronació i Major es van convertir en el marc perfecte per acollir aquesta experiència musical única.

L’Agrupació Musical Ontinyent, amb la seua virtuositat i passió per la música, va omplir d’emoció cada escenari. Les actuacions van ser tot un èxit, congregant a veïns i visitants, de totes les edats, que no van voler perdre’s aquest esdeveniment que ja és una tradició estiuenca a la ciutat.

En el marc de l’emotiu concert de tancament de l’Estiu Musical 2023, Pablo Lluch, president de l’Agrupació Musical Ontinyent, ha volgut expressar el seu agraïment públic a l’Ajuntament d’Ontinyent per haver permés la realització d’aquest cicle de concerts, tot i no rebre sempre els recursos que necessiten per a la seua organització.

En un commovedor discurs dirigit a l’audiència, Pablo Lluch va destacar la gran col·laboració que han rebut per part de diferents personalitats, la qual cosa ha permés que aquest cicle de concerts puga continuar endavant i mantenir viva la música en la ciutat. Malgrat les dificultats econòmiques, la passió i el compromís de l’Agrupació han sigut determinants per oferir a Ontinyent una programació musical que ha arribat al cor dels ontinyentins i ontinyentines.

D’altra banda, Pablo Lluch va voler fer menció especial a la presència de la setena tinent d’alcalde d’Ontinyent, Paula Soler, en aquesta edició de l’Estiu Musical. La seua participació i suport a l’esdeveniment han sigut un gest molt apreciat per part de l’Agrupació, demostrant una vegada més la importància de la unió entre les institucions i el teixit cultural de la ciutat.

No obstant això, també es va lamentar la no presència de l’alcalde, Jorge Rodríguez, en aquest i altres concerts de l’Agrupació. Aquesta absència, segons Pablo Lluch, és una oportunitat perduda per a l’alcaldia actual d’enriquir-se amb la música i l’art que ofereix la banda i connectar amb la població a través d’aquesta manifestació cultural.

Amb la seua colpidora intervenció, el president de l’Agrupació Musical Ontinyent va reivindicar la importància de la música com a eina transformadora i unificadora, i va expressar el desig de continuar treballant en col·laboració amb l’Ajuntament per fer créixer i perpetuar aquesta estimada tradició musical a la ciutat.

Amb el públic aplaudint efusivament, l’Estiu Musical 2023 va tancar amb un sentiment d’esperança i unitat. L’Agrupació Musical Ontinyent espera continuar compartint la seua passió musical amb la ciutat durant molts anys més, amb el desig de rebre més suport i reconeixement a la seua tasca cultural.

Cartell de l’últim concert de l’Estiu Musical 2023 “La volta al món de l’Agrupació”
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe