16.7 C
Albaida
Diumenge, maig 19, 2024
HomeVall d´AlbaidaAlbaidaAlbaida encetarà el seu Nadal amb l’encesa de llums el 8 de...

Albaida encetarà el seu Nadal amb l’encesa de llums el 8 de desembre

A més, el proper 11 de desembre es presentarà el nou cartell de la III Fira la Porta del Nadal per a preparar les festes amb el comerç local.

Les festes de Nadal arriben a Albaida amb l’encesa de llums que es celebrarà el dimecres 8 de desembre a les 19.00 h a la localitat. Aquest acte comptarà amb les associacions comercials encarregades de descobrir el nou cartell de la III Fira la Porta del Nadal que tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de desembre a partir de les 10 h a les portes del Mercat Municipal.

Un any més la figura central de la decoració lumínica se situarà a la plaça Major des d’on, amb companyia de la Reina Infantil de Festes 2022, Àngela Sanchis Moscardó, es donarà inici a la campanya nadalenca en Albaida, mentre que els representants de les associacions comercials de la ciutat mostraran el cartell de la Porta del Nadal i convidaran a participar de la mateixa el dissabte 11 de desembre.

Des de l’ajuntament “es fa un esforç econòmic” any rere any engalanant els carrers amb llums que motiven a gaudir de les festes, però també a preparar les compres nadalenques en la mateixa ciutat, explicava l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert.

El primer edil convida a la ciutadania a viure un Nadal compromès amb la ciutat, a més d’apostar pel comerç local i els productes de proximitat, “per a així entre totes i tots superar aquesta crisi econòmica i social” afegia.

Segons la regidora de Promoció Econòmica i Festes, Pepita Vidal, la intenció és estar al costat del comerç local i ara “hem de ser conscients i donar suport a les nostres botigues i Mercat perquè si torna a passar una situació com aquesta són qui ens ompliran el rebost i fixaran l’economia local”. Afegia a més que “cada euro gastat en Albaida, es queda ací i es reinverteix ací”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe