23.5 C
Albaida
Divendres, juny 14, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentBusquen en Ontinyent al propietari d'un anell datat de 1993

Busquen en Ontinyent al propietari d’un anell datat de 1993

Evelin Portolés el va trobar a l’avinguda Albaida, i des d’aleshores fa difusió per trobar a la persona que va perdre l’aliança

Fa aproximadament un mes, Evelin Portolés, veina d’Ontinyent, va trobar un anell a l’avinguda Albaida. Es tractava d’una aliança datada de l’any 1993, i des d’aleshores s’ha dedicat a fer difusió a través de cartells i xarxes socials per trobar el seu propietari.

“Molta gent ho entrega a objectes perduts, però primer vull intentar-ho jo abans de que es quede per ahí per sempre. Esperaré unes setmanes més i, sinó, acabaré cedint-lo”, explica a Evelin Portolés a Ara La Vall.

El seu telèfon no para de sonar als últims dies, ja que s’està corrent la veu: “Aquests dies em crida molta gent. És increïble la qualitat d’anells de matrimoni que perden les persones. Per això, estic donant com a referència que és de l’any 93. A més, té un nom gravat i els altres dígits”.

“Vull convidar les persones a traure profit del nostre sentit de solidaritat i comunitat en aquestes qüestions. Hi ha objectes que per a un poden ser simples, però per a l’altre pot estar carregat de simbolisme, història i sentiments involucrats“, manifesta.

“Molta gent em diu que el venga. Però, clar que no. Fa dos anys a Ontinyent vaig perdre una polsera de plata molt important per a mi, era de la meua besàvia. Mai la vaig poder recuperar, i fins el dia de hui em pesa”, conclou Evelin Portalés, qui autoritza a compartir el seu telèfon perquè la persona propietària de l’anell es pose en contacte amb ella (622 07 94 28).

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe