18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaBèlgidaEls socialistes de la Vall d'Albaida celebren el Comité Comarcal a Bèlgida

Els socialistes de la Vall d’Albaida celebren el Comité Comarcal a Bèlgida

El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida dona un impuls per a “revitalitzar el projecte, renovar equip i avançar a combatre el populisme i els insults de la dreta i els seus socis

El secretari general del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida, Fede Vidal, va intervindre en el Comité comarcal dels socialistes animant a construir un Partit Socialista cmarcal “ferm, unit i al servei de la ciutadania”. El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida va celebrar aquest cap de setmana el Comité Comarcal a Bèlgida.

En el conclau van participar també Carlos F. Bielsa, vicesecretari general del PSPV-PSOE i secretari general a la província de València, i Vicent Mascarell, secretari d’Organització del PSPV-PSOE.

El Comité comarcal, també va ratificar la proposta de la Comissió Executiva Comarcal de reestructuració de la direcció del PSPV-PSOE a la Vall d’Albaida assumint Jaime Peris la Secretaria d’Organització, Juanra Espí la Sotssecretaria General i Esther Sanfélix la Secretaria d’igualtat, com a canvis més rellevants.

Vidal explicava que el Partit Socialista en la Vall d’Albaida concloia aquesta jornada “amb tota la il·lusió, els ànims i les ganes de reforçar, amb propostes i experiència, un PSOE ferm, unit i al servei per a enfortir el projecte socialdemòcrata amb el qual estem canviant Espanya”.

“El socialisme de la Vall d’Albaida és un referent del PSPV-PSOE, amb agrupacions 100% compromeses amb aquest projecte, i aportarem la nostra manera de fer les coses, des del cap i el cor, per a aconseguir el nostre propòsit de fer prosperar a la nostra gent i el nostre país”, argumentava.

El representant socialista afirma que aquesta jornada havia de servir “d’eina per a potenciar el projecte del PSPV-PSOE a la Vall d’Albaida”. “Som l’únic projecte polític progressista, plural i integrador, amb un profund ADN social, amb sentit d’Estat i amb la voluntat indestructible de promoure la convivència i el respecte al nostre país”, afegia l’exalcalde d’Alfarrasí.

El secretari general considera que el Govern de Pedro Sánchez va obrir un camí en 2018 “en el qual cal continuar treballant” i eixa “la senda de la política útil per a millorar la vida dels valldalbaidins i valldalbaidines” com demostra la intervenció milionària per a millorar la línia fèrria Xàtiva-Alcoi, la “materialització de la qual començarem a veure molt prompte”.

“No podem despenjar-nos de la revaloració de les pensions, de l’augment del salari mínim, de l’increment de beques, de la reducció de l’atur i de la creació d’ocupació indefinida. Eixe camí només el garantim amb el PSOE en les institucions”, apuntava.

En la reunió, Vidal va exposar que el projecte del PSPV. PSOE és “encara més important perquè representa l’oposició al model reaccionari de les dretes del PP i els seus socis, un model radical de retallades, precarietat, pèrdua de drets i ruptura de la convivència”.

“Ho patim en la Diputació i en els municipis on governen a base de discursos crispats i ho pateix la població amb menys drets i llibertats. Són una oposició deslleial, irresponsable i deixebla de les mentides i faules, amb la qual només busquen atacar a Pedro Sánchez i desgastar al seu govern al preu que siga, encara que siga a costa de perjudicar milions d’espanyols”, criticava.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe