23.5 C
Albaida
Dissabte, juny 15, 2024
HomeFestesAixí serà l'ordre dels primers Alardos d'Ontinyent després de la seua recuperació

Així serà l’ordre dels primers Alardos d’Ontinyent després de la seua recuperació

Les comparses de Moros i Cristians d’Ontinyent van decidir per votació recuperar els antics Alardos que començaran en la nit de la Publicació i continuaran durant els dissabtes del mes de juliol. Ara, hem pogut conéixer l’ordre i el dia al qual desfilarà cada grup de comparses, tenint en compte que s’han agrupat per la seua ubicació.

Nit de la Publicació (29 de juny)

Com ja es coneixia, els primers a encetar aquesta novetat seran les comparses amb càrrec. Ho faran la nit de la Publicació, el dia 29 de juny a les 24 h. El recorregut començarà a l’encreuament del carrer Alcalde Paco Montés amb el Dos de Maig i Martínez Valls.

Continuarà fins a la Glorieta dels Moros i Cristians, passant per la plaça de la Concepció fins el carrer Músic Úbeda. Així, participaran els Marineros (Capitania Cristiana), els Contrabandistes (Ambaixada Cristiana), els Taifes (Capitania Mora) i els Abencerrajes (Ambaixada Mora).

Del 6 al 27 de juliol

Els següents en fer-ho seran els Cides, Moros Berberiscos, Kàbiles, Moros Marinos i Mossàrabs durant la nit del 6 de juliol. Recordar que totes les desfilades començaran a les 24 h.

El 13 de juliol serà el torn dels Bucaneros, Estudiants, Cruzados, Fontanos i Saudites. D’altra banda, el 20 de juliol el protagonisme recaurà en els Gusmans, Llauradors, Chanos, Omeyas i Mudéjares. Finalment, la primera edició d’aquests Alardos després de la seua recuperació la tancaran els Arquers, Almogàvers, Asturs i Moros Espanyols el dia 27 de juliol.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe