18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeFestesEls llumeners presenten el cartell anunciador i el programa-revista de la romeria...

Els llumeners presenten el cartell anunciador i el programa-revista de la romeria a Sant Esteve d’Ontinyent 2024

El divendres 10 de maig de 2024 va tindre lloc al saló d’actes del Centre Cultural Caixa
Ontinyent, l’acte de presentació del cartell anunciador i del programa de les Festes de 2024 de la romeria a Sant Esteve.

L’acte, que va comptar en una nombrosa assistència de llumeners, amics i públic en general omplint el saló, va començar amb la projecció d’un audiovisual sobre la romeria a Sant Esteve i el seu significat, que ha estat a càrrec de Raúl Micó Gramage, David Francés Gómez, Sergio Juan Martí i Óscar Micó Gramage.

Seguidament, es van presentar el cartell anunciador i la portada de la revista, que ha estat a càrrec del membre d’A.F.O. Juan Álvarez de Dios, qui ha mostrat una visió original i molt
atractiva de l’Ermita de Sant Esteve.

La presentació del programa-revista va estar a càrrec de Ramón J. Ferri Espí, persona molt
vinculada a l’associació de llumeners, on ha estat Llumener Major i membre de la seua Junta Directiva.

Després de recordar als llumeners que ens han deixat al llarg de l’últim any, especialment D. José Terol Penadés que va ser llumener major, president de la Junta directiva durant un llarg període de temps i president d’honor de l’associació recentment desaparegut, va ser qui va donar un repàs al contingut del programa revista, destacant la importància d’aquestes publicacions com a crònica dels fets ocorreguts any rere any en el si de l’associació.

Va agrair especialment la col·laboració de totes les persones implicades, d’una forma o altra en fer possible la publicació de la revista animant als assistents a llegir la publicació presentada pel seu interès.

A continuació, Rafael Vaello Campos va animar als assistents a disfrutar de la festa, en una
tradició documentada de més de cent vint anys, i a participar dels diferents actes que la
integren.

José Maria Micó, com a president de l’associació, va valorar “el creixent de joves que s’apropen a la festa, com ho mostra el treball dut a terme pel grup que ha realitzat
l’audiovisual que es va presentar i el pes cada vegada més important que estan prenent
en la junta directiva de l’Associació de Llumeners”. A més, va animar als assistents a
pujar en romeria fins a l’ermita el pròxim 2 de juliol des de la urbanització “El Pilar”.

Va tancar l’acte la regidora de Festes i Tradicions agraint el treball dels Llumeners i animant a mantenir la tradició de la romeria. Després de fer entrega d’un exemplar de la revista a la Reina de les festes, Cort d’Honor, les autoritats i càrrecs de la festa es va oferir un vi d’honor als assistents.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe