13.9 C
Dimecres, maig 8, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 perd a Pedreguer i es queda sense play-off (3-2)

L’Ontinyent 1931 perd a Pedreguer i es queda sense play-off (3-2)

L’Ontinyent 1931 ha perdut a Pedreguer en un partit amb molts gols. Els de Roberto Bas han començat perdent, però abans del descans han remuntat. En canvi, el Pedreguer ha fet el mateix a la segona part per guanyar un partit negre per als ontinyentins.

A partir de la primera mitja hora, el partit ha canviat completament

L’encontre, que ha sigut una final per a ambdós equips, ha començat sense emoció, i amb poques oportunitats de gol. A més, Ivelin s’ha lesionat a l’escalfament, pel qual Pau Soriano, porter cadet, ha hagut de substituir-lo. Així, aquest s’ha convertit en el jugador més jove en debutar amb l’Ontinyent 1931 en partit oficial.

Tan sols hi ha hagut una ocasió clara abans de la primera mitja hora, que ha sigut un remat al pal de Quique després d’un córner. En canvi, a partir del minut 30, tot ha canviat. Maverick ha encetat l’electrònic després d’aprofitar una mala passada de Jorge García a Pau Sanchis. El jugador del Pedreguer ha regatejat al porter blanc-i-negre i ha fet l’1 a 0.

El gol dels locals ha servit perquè l’Ontinyent 1931 s’activara. El minut 40, Chimo Reig ha llançat una falta que ha acabat amb diverses passades, fins que Rafeta ha rematat de cap a l’àrea xicoteta per fer l’empat. Just abans d’anar-se’n al descans, Lluis Felipe ha fet una gran jugada regatejant a la defensa contrària fins que li han fet penal. Matías Aquino no ha perdonat i ha definit amb tranquil·litat per baix a la dreta.

El Pedreguer ha remuntat després d’eixir com un canyó després del descans

Tan sols 3 minuts després que els jugadors eixiren dels vestuaris, el Pedreguer ha fet el gol de la igualada gràcies a una jugada des de la banda esquerra que ha acabat amb un tir dins l’àrea d’Abel, qui no ha perdonat. L’Ontinyent 1931 ha tingut ocasions molt clares, però ha perdonat. En canvi, el Pedreguer no ho ha fet, ja que ha aprofitat els contraatacs. D’aquesta manera ha arribat el gol de la remuntada del Pedreguer gràcies a un tant de Cambronero, que ha aprofitat els espais a l’esquena de la defensa ontinyentina per fer el 3 a 2.

El Pedreguer s’ha quedat amb un jugador menys després que Cristian De Luis li pegara una colzada a Matías Aquino. Finalment, l’Ontinyent 1931 tanca la temporada amb mal sabor. Els de Roberto Bas han acabat la lliga amb 3 empats i dues derrotes, el qual els ha deixat sense play-off. El CE Pedreguer ha baixat a la Primera Regional, a pesar de la victòria.

FITXA TÈCNICA

CE PEDREGUER: Gauchi; Miralles, Cristian De Luis, Quique, Álex, Jaume, Mondejar (Alioune 71′), Maverick (Meji 71′), Kevin (Cabanilles 77′), Pepe (Miquel 77′) i Abel (Cambronero 60′)

ONTINYENT 1931: Pau Soriano; Chimo Reig (José María Cid 86′), Marc Tormo, Pau Sanchis, Jorge García (Ángel Galán 45′); Lluis Felipe, Diego Cambra (Rubén Bella 70′), Alberto Osoro, Rafeta; Alejandro Peiró i Matías Aquino

GOLS: 1-0 Maverick (33′); 1-1 Rafeta (39′); 1-2 Matías Aquino (P. 44′); 2-2 Abel (48′); 3-2 Cambronero (64′)

ÀRBITRE: Alejandro Chávez Gallego. Amonesta als locals; Cristian De Luis (37′ i 68′), Pepe (63′), Kevin (67′), Gauchi (70′) i als visitants; Jorge García (41′) i Marc Tormo (81′). Expulsa a Cristian De Luis (68′)

ASSISTENT 1: Cristian Gallardo Mínguez

ASSISTENT 2: Pedro Juan Rostoll Navarro