19.4 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentUn letal Deportivo Ontinyent s'apropa a l'ascens a Preferent (7-0)

Un letal Deportivo Ontinyent s’apropa a l’ascens a Preferent (7-0)

Els ontinyentins han trencat la igualada al cap de 13 minuts en una gran jugada individual de Tono Huertas que ha culminat Navarro amb el primer de la vesprada. El segon s’ha ordit des de la banda dreta, amb una centrada d‘Omar i rematada de Bernat al fons de la xarxa. El partit ha entrat en uns minuts sense un clar dominador, que ha trencat Cambreta en un tir al travesser.
La represa ha dut un vendaval blanc-i-negre que ha anul·lat un Simat que ha estat incapaç d’eixir de la seua àrea. Tres minuts després, Cambreta ha aprofitat una errada en una treta de banda per endinsar-se dintre del rectangle visitant i superar Gandia d’un tir potent.
Tot i el marcador, Cristian Ferrándiz ha introduït més pólvora donant entrada a Carlos Mas i jugar amb dues puntes. El d’Almansa ha tingut el quart en una bona jugada col·lectiva. Ha estat una vesprada de molts gols de gran plasticitat. El quart ha estat per emmarcar. Cambreta ha cedit el baló en ciri a un Bernat que, de primeres, s’ha tret un tir a mitjana alçada que ha batut Gandía.
Les ocasions s’han anat acumulant en el panell de mèrits del Deportivo Ontinyent. En el 73, cavalcada d’Alex Cambra per banda dreta, amb centrada perfecta a Carlos Mas que ha superat un desesperat Gandía. Capone també ha estat protagonista, amb un golàs espectacular que ha estat invalidat davant la incredulitat de tots els protagonistes. La diana que sí ha muntat en el lluminós ha arrancat en una bona combinació entre Cambreta i Mata, el d’Alcoi ha posat en safata a un Carlos Mas que no ha perdonat.
El festival ontinyentí l’ha tancat Cambreta en un baló llarg que l’ha deixat davant Gandia al qual ha superat davant la seua eixida.
Al remat, victòria contundent dels ontinyentins que estan a dos partits de l’objectiu de principi de temporada. Ningú vol parlar d’ascens, però en l’ambient es nota que la gesta està ben prop.
Deportivo Ontinyent: Edu, Alex, Capone, Abdón, Tono Huertas, Navarro, Franco, Bernat, Alex Mata, Omar i Cambreta. També han tingut minuts, Dani, Carlos Mas, Juanito, Javi Francés i Adrián.