21.8 C
Albaida
Dissabte, maig 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolDerrota de L'Olleria en el partit més polèmic que es recorda en...

Derrota de L’Olleria en el partit més polèmic que es recorda en La Solana en molt de temps (0-2)

Molt ha condicionat l’arbitratge un partit que ja s’ha complicat al minut 18 al veure Alejandro Abellán una incomprensible roja directa. Ha tocat remar, però sense premi davant un Redován que apura les seues opcions de promoció.

Molt costera amunt se li ha ficat el partit a L’Olleria ja des del principi ja que després d’uns minuts de tanteig, en el 18′ el col·legiat ha assenyalat un penal molt protestat en el que a més ha expulsat a Alejandro Abellán malgrat el canvi en la normativa en el que s’evita el doble càstig de penal i expulsió, i més tenint en conter en aquest cas que l’atacant no es quedava en posició franca. Toni Vela no ho ha desaprofitat i ha fet el primer. Han reaccionat els de casa amb un tir de Yeray Pastor des de fora de l’àrea que ha parat el porter en el 28′, mentre que dos minuts després s’ha registrat altra acció polèmica ja que el Redován ha marcat en una jugada en la que s’ha reclamat fora de joc, resolent Mati amb una excel·lent vaselina després de diverses combinacions.

L’Olleria ha jugat amb un menys des del minut 18 per una polèmica expulsió

Amb un menys i davant un Redován encara en opcions matemàtiques de jugar el ‘play-off’, als de La Vall d’Albaida els ha costat molt tindre presència sobre el terreny de joc, però han anat a més i han gaudit de dos bones ocasions que ha tret la defensa quan ja es cantava el gol, una de Nico Cháfer (40′) i altra de Noel Rodilla (46′). També cal destacar dos accions d’Alejandro Tormo que s’han anulat per fora de joc quan es quedava assoles davant el porter, molt protestats els dos, i sobretot una contra ja en el 48′ que Yeray Pastor ha culminat amb un tir molt creuat. Per la seua part, el Redován sols ha tingut una més, un tir de Lizón des de dins de l’àrea que ha parat Otón per baix en el 37′.

Malgrat jugar amb un menys, els de Miguel Ángel Mullor han sortit del descans a per totes. Això si, amb l’equip ja bolcat des del primer minut i assumint molts riscos, les primeres han sigut per al Redován, destacant sobretot una que ha tingut Ángel Morales després de rebre de cara i en tot a favor ha xutat fregant el pal en el 48′. També ha pogut marcar Javi Llor de falta directa, però Otón ho ha evitat amb una bona parada (56′). A partir d’ací, monòleg total, amb L’Olleria intentant-ho de totes les formes possibles i amb el Redován molt ben tancat en defensa i sortint a la contra, destacant ocasions per a Alejandro Tormo (62′ i 73′), Bernat Ferrero (70′) i Emilio Gil (84′), a més de que s’ha reclamant penal sobre Andoni en el 78′, però hui la sort no ha estat de cara, a més de que s’ha viscut un dels arbitratges més dolents de la temporada.

La resta de resultats fan menys perillosa aquesta derrota

La part positiva de la jornada és que la resta de resultats han acompanyat en gran mesura i això que hi havia diversos enfrontaments directes, quedant-se L’Olleria amb 4 punts d’avantatge respecte a un descens que marca el Jávea, amb el que té el golaveratge empatat però molt de cara, a més de tindre a tres equips pel mig respecte la zona roja quan falten dos jornades. La pròxima setmana tindrà una nova oportunitat, la última, d’arribar a l’últim partit amb els deures fets i sense tindre que patir, rebent la visita d’un Santa Pola que està en la zona roja a 6 punts i el golaveratge està molt encarrilat per part dels vidriers al haver quedat 1-4 en la primera volta.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Otón; Samuel Ferrándiz (Gonza, 65′), Alberto Sanchis, Nico Albiñana, Alejandro Abellán; Francesc Chuliá; Noel Rodilla, Nico Cháfer (Emilio Gil, 46′), Yeray Pastor (Andoni, 52′); Bernat Ferrero (Iván Fenoll, 78’); i Alejandro Tormo.

FB REDOVÁN CF: Chiri; Bote (Álex Ruiz, 61′), Peña, Guille Fernández, Ángel Morales; Thales (Víctor Arenas, 75′), Javi Llor (David Moya, 61′), Pablo Manresa, Lizón (Ferran, 61′); Toni Vela (Ángel Fernández, 75′) i Mati.

GOLS: 0-1 Toni Vela de penal (20′); 0-2 Mati (30′).

AMONESTACIONS: Als locals Yeray Pastor (19′), Bernat Ferrero (45’+), Alberto Sanchis (46′), Emilio Gil (65′), Gonza (65′) i Nico Albiñana (92′); i al visitant Ángel Morales (81′). També ha expulsat a Alejandro Abellán per roja directa (18′).