24.1 C
Dijous, maig 16, 2024
HomeCiclismeJordi Gandía comença amb força l'Skoda Titan Desert al Marroc

Jordi Gandía comença amb força l’Skoda Titan Desert al Marroc

Jordi Gandía Ribera es troba ara mateix al Marroc participant a la carrera d’MTB Skoda Titan Desert amb l’equip KH-7. Aquest diumenge 28 d’abril començava la competició, on el ciclista ontinyentí va fer un gran paper a la primera etapa.

Gandia va acabar en primer lloc de la classificació general Sub-25, amb un temps de 04:22:59. D’altra banda, a la classificació general masculina va finalitzar en la 17a posició. Una etapa de gran dificultat que constava de 104 km de distància i 2444 metres de desnivell.

En total seran 6 dies on Jordi Gandía intentarà mostrar el seu major nivell físic en una prova marcada per les condicions geogràfiques del Marroc. La distància total de l’MTB Skoda Titan Desert 2024 serà de 600 km amb 6.000 metres de desnivell.