15.5 C
Dimecres, maig 15, 2024
HomeBenigànim CFFesta total al Benigànim CF, campió indiscutible

Festa total al Benigànim CF, campió indiscutible

El conjunt ganxut ha celebrat el segon ascens en tres anys amb la consecució del campionat estant invictes

Benigànim sabia que era un dia especial. Una victòria feia campions als de Kikín, i l’equip ha estat a l’altura. Al conjunt ganxut li ha costat entrar en partit, ja que el Bellreguard no ho ha posat fàcil en la primera mitja hora. Els locals tenien el control de la pilota, però a penes han creat perill a l’inici de l’encontre.

La lesió d’un jugador del Bellreguard ha marcat l’encontre. Passat el minut 30, el Benigànim ha començat a carburar i a apropar-se a la porteria de Marc. Així, just abans del descans han arribat els dos gols que han posat als locals per davant al marcador.

Obra de Ramón ha sigut el primer tant del Benigànim. El capità ganxut ha posat la centrada d’una falta llunyana que s’ha enverinat per fer que el baló acabara dins dels 3 pals.

A partir d’eixe moment, els de Kikín han començat a apretar i fer més perill, amb Alfaro com a jugador més participatiu. L’ontinyentí ha tingut el segon en els seus peus després de completar una gran jugada de regats, però Marc ha evitat el gol amb una parada. En canvi, Alfaro finalment ha fet el 2 a 0 després d’una centrada des de la banda esquerra que ell ha rematat just abans d’anar-se’n als vestuaris. Pràcticament, el Benigànim sentenciava l’encontre als primers 45 minuts.

A la represa del joc, el Benigànim ha continuat amb el domini, però sense veure porteria. De fet, els de la Vall d’Albaida han tret un córner que reclamaven que havia entrat, però l’àrbitre no ho ha considerat així. Al minut 71, el davanter del Bellreguard, Raúl, ha començat una carrera per quedar-se sol davant el porter local i retallar distàncies, tot i que el marcador es quedaria així.

Eren minuts de creixement dels visitants, però al 87 en una acció fortuïtat s’ha lesionat el porter del Bellreguard. Aleshores, un jugador ha hagut de posar-se els guants als últims minuts. Finalment, victòria per al Benigànim que ha patit, però que pot celebrar que és, merescudament, campió de lliga.

FITXA TÈCNICA

BENIGÀNIM CF: Sebas; Emilio, Juanvi, Joan, Xavi, Ramón, Joan, Josep, Pablo, Alfaro i Boni

CF BELLREGUARD: Marc; Nando, Víctor, Falquet, Guillem, Pau, Borja, Jordi, Sebas, Pastor i Raúl

GOLS: 1-0 Ramón (43′); 2-0 Alfaro (45′); 2-1 Raúl (71′)