22.7 C
Dilluns, maig 20, 2024
HomeAtletismeEls atletes del CAVAOntinyent destaquen amb força a València, Xàtiva i Dénia

Els atletes del CAVAOntinyent destaquen amb força a València, Xàtiva i Dénia

En la cursa de les empreses de València l’equip de veterans s’hi va classificar en 4a posició i en el campionat provincial de Xàtiva el club sumava 7 medalles

València va ser l’escenari on l’equip veterà del CAVAOntinyent, format per Marc Reig, Salva Pascual, Javi Garcia i Josep Porto, es va classificar en quarta posició després de completar els 10 quilòmetres del circuit en 2 hores i 39 minuts (sumant el temps dels quatre atletes).

D’altra banda, a la prova de control de Dénia, Ferran Reig, Manel Vañó, Dani Sanchis, Gabriel Donat, Júlia Baldó, César Mira, Jocelyn Agredo i Neus Asensio no tingueren massa sort en les diferents competicions a causa de les fortes ràfegues de vent.

En canvi, en el campionat provincial per equips sub14 en pista de Xàtiva, l’equip ontinyentí assolia la quarta posició i, de manera individual, obtenia un total de 7 medalles: Laia Asensio assolia una medalla d’or (220 tanques) i una altra de plata (500 metres llisos), Daniela López una plata (3000 llisos) i un bronze (javelina), de nou un or per a Isabel Cháfer (1000 llisos), una plata per a Núria Gómez (1000 obstacles) i un bronze per a Laia Mollà (3000 marxa).

A més a més, també cal destacar la participació de Clara Asensio en llançament de martell, Carles Pla als 80 llisos, Arantxa Serralle als 150 llisos i Amaia Soler en llançament de pes.