23.3 C
Dimecres, maig 15, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent torna de buit del derbi del Benicadell (2-1)

El Deportivo Ontinyent torna de buit del derbi del Benicadell (2-1)

A pesar del gol de Jara, els d’Àngel Guarner han caigut derrotats contra un Muro CF amb vells coneguts com Palopa, Juanpa o Capone

El Deportivo Ontinyent ha sumat la seua segona derrota de la temporada a la Jornada 2 de la Primera FFCV. Els d’Ángel Guarner s’enfrontaven a un rival que s’ha reforçat molt bé al mercat fent una revolució de la plantilla. Els murers s’han avançat prompte, però Jara ha igualat complida l’hora de partit. En canvi, a la recta final s’han endut la victòria els locals.

Josemi ha sigut decisiu als primers minuts per evitar el gol inicial local. En canvi, quan millor estava el Deportivo Ontinyent, Christian Escrivà ha rematat al segon pal passada la primera mitja hora en un gol que els ontinyentins protestaven per fora de joc.

Ángel Guarner ha revolucionat la banqueta amb quatre canvis al descans. Borja, Mena, Jara i Alfaro entraven al terreny de joc per millorar l’equip. I gràcies als canvis el Deportivo Ontinyent ha igualat el marcador amb una jugada d’Alfaro que ha acabat amb Jara a plaer per fer l’1 a 1.

Els ontinyentins han pogut inclús remuntar amb un gol de Jara que hauria significat el seu doblet. En canvi, el linier ha anul·lat el gol i, poc després, el Muro en un contraatac ha aconseguit el 2 a 1 definitiu amb un gol de Juanpa. A més a més, al minut 85 ha estat expulsat Alfaro lluitant una contra dels locals en uns minuts d’atac intens visitant.

Així, el Deportivo Ontinyent no aconsegueix puntuar encara i buscarà sumar els primers punts la pròxima setmana a casa contra el Benigànim CF en el derbi de la Vall d’Albaida.

Font: Deportivo Ontinyent

FITXA TÈCNICA

MURO CF: Palopa; Capone (Adrián Ferri 73′), Ricardo Gil, Rubén Bella, Marco Antonio Ferrer, Aitor Coronado, Miguel Gisbert (Gorka 73′), Marc Serra (Jordi Gisbet 63′), Christian Escrivà (Jordi Escrivà 68′), Marc Escrivà i Juanpa

DEPORTIVO ONTINYENT: Josemi; Soriano (Borja 45′), Olava, Navarro (Timarán 85′), Pau, Ricard (Alfaro 45′), Richart, Adrián, Fran, Edwin (Mena 45′) i Galán (Jara 45′)

GOLS: 1-0 Christian Escrivà (33′); 1-1 Jara (60′); 2-1 (Juanpa 80′)

ÀRBITRE: Aitor José Pérez Bernad. Amonesta als locals; Marc Escrivà (65′), Gorka (76′), Daniel Gómez (90′), Jordi Gisbert (90′) i als visitants: Jorge Soriano (17′), Benito (34′), Adrián Navarro (58′), Ángel Guarner (68′) i Miguel Richart (94′). Expulsa al visitant Ángel Alfaro (86′).

ASSISTENT 1: Alejandro Matías Navarro Landete

ASSISTENT 2: Antonio Cano Sánchez