13.9 C
Dimecres, maig 8, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent cau eliminat de la Nostra Copa davant el C.E....

El Deportivo Ontinyent cau eliminat de la Nostra Copa davant el C.E. Bocairent

Acaba la participació del Deportivo Ontinyent en la Nostra Copa, després de pedre el derbi comarcal que ha jugat contra el C.E Bocairent. Un partit que ha estat d’allò més disputat i que s’ha jugat a Bocairent.

Els gols del C.E Bocairent, en la primera part

A les 16.15 hores l’àrbitre donava inici al partit, un encontre que ha començat molt intens, amb els dos equips lluitant per la possessió del baló. I després d’un quart de joc molt disputat, al minut 19 ha arribat el gol per als locals, després d’una jugada per la banda, que ha acabat posant l’1-0 al marcador.

Amb aquest gol, els de Bocairent han agafat més confiança al terreny de joc i han millorat el seu joc. I tot i que als trenta minuts de partit Capone ha tingut una clara ocasió d’empat per als ontinyentins, al minut 34 els locals han posat el 2-0. Amb aquest resultat, tots dos equips han anat al descans i s’ha posat final a una primera part que al terreny de joc ha acabat posant-se un poc tensa.

Revolució del Deportivo Ontinyent durant la segona part

Durant la segona part, els ontinyentins sabien que havien de canviar molt les coses per no caure eliminats de la Nostra Copa. Davant el 2-0, Cristian ha decidit revolucionar l’estructura del seu equip i al minut 55 ha fet quatre canvis.

I sembla que aquests canvis han donat el seu resultat, ja que quinze minuts després ha arribat el gol per als visitants. El 2-1 l’ha fet Mata després d’una gran assistència de Mendi.

Durant els últims vint minuts de partit, els ontinyentins han seguit intentant capgirar el resultat. El Deportivo Ontinyent ha generat diverses ocasions de gol que no han acabat d’entrar, i els locals han sabut aguantar el resultat i el partit. Finalment, els de Cristian han caigut eliminats de la Nostra Copa davant el C.E Bocairent, equip que s’ha quedat amb 10 jugadors al temps de descompte després de que Hilario haja vist la segona tarjeta groga.