20 C
Dimarts, maig 7, 2024
HomeEsportsAlexandru dona una victòria èpica a l'Ontinyent 1931 contra l'Acero (1-2)

Alexandru dona una victòria èpica a l’Ontinyent 1931 contra l’Acero (1-2)

Els de Roberto Bas jugaran l’últim partit de la primera volta aquest diumenge, i consoliden la segona posició

Després d’una merescuda victòria contra el Roda al primer partit de l’any, l’Ontinyent 1931 visitava aquest diumenge l’Estadi El Fornás al Port de Sagunt per viure el primer encontre del 2024 fora de casa. No va ser fàcil, ja que el xoc va ser patit fins el final, però un gol de córner d’Alexandru a l’últim sospir va donar els 3 punts als de la Vall d’Albaida.

Roberto Bas repetia XI respecte als jugadors que van aconseguir els 3 punts la passada setmana. En canvi, la primera part no va ser bona per als blanc-i-negres. L’Ontinyent 1931 no va mostrar el seu millor futbol, i li va costar tindre el baló.

Cobo va tindre la més clara per als visitants a la primera part. El davant, precisament ex del Acero, va veure al porter local avançat, i va xutar des del mig del camp. El tir va pegar a la creueta, i va estar a punt de ser un dels millors gols de la temporada.

Sense massa ocasions, els jugadors se n’anaven a vestuaris. A l’eixida, Roberto Bas feia un canvi, donant entrada a Lluís Felipe per Cambreta. Tan sols 5 minuts després, el conjunt visitant traïa un córner en curt. Chimo Reig li la passava a Víctor Revert, i aquest regatejava a la defensa fins clavar-se dins l’àrea. L’ontinyentí va fer un gran regat, i va provocar el penal que canviaria el partit. Cobo va estar l’encarregat de convertir la pena màxima, amb un bon llançament a l’esquerra del porter.

L’alegria li va durar ben poc a l’Ontinyent 1931, ja que el local Fran es va inventar un tir magistral des de fora de l’àrea per empatar ràpidament al minut 54. Però, els valldalbaidins no es rendien, i buscaven la victòria. Alexandru va tindre fins a dos remats de córner per fer el gol de la victòria, però no els va convertir.

I a la tercera va anar la vençuda. Rafeta va posar la treta de cantó, i Alexandru va rematar per fer esclatar la bogeria a El Fornás. Era el gol de la victòria, el que li donava més que 3 punts als ontinyentins.

I així va aconseguir la victòria l’Ontinyent 1931 CF, que enllaça 4 partits sense perdre, 3 victòries i 1 empat. Aquest diumenge jugarà l’últim partit de la primera volta davant el Castelló ‘B’, i ho farà defenent la segona posició, un lloc que haguera signat amb els ulls tancats a principi de temporada.

FITXA TÈCNICA

CD ACERO: Charly; Damián, Pablo, Fran, Arribas, Sanjuán, Loza, Morón, Julia, Ferran i Martí

ONTINYENT 1931 CF: Dani Cerdà; Chimo Reig, Alexandru, David Micó, Rafeta; Osoro, Andreu Serrano, Víctor Revert, Pablo Francés; Cambreta i Cobo

GOLS: 0-1 Cobo (51′); 1-1 Fran (54′); 1-2 Alexandru (92′)

ÀRBITRE: Iván Sánchez Agramunt

ASSISTENT 1: Juan Manuel Morillo Gregorio

ASSISTENT 2: José Vicente Cheza Boix