12.5 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentTres genialitats decideixen un partit polèmic als camps de la Puríssima (3-2)

Tres genialitats decideixen un partit polèmic als camps de la Puríssima (3-2)

Vesprada de galeria futbolística als camps de la Puríssima amb tres obres d’art que han tombat a un Carcaixent que ha protestat molt l’actuació arbitral. El primer temps ha estat força igualat, però amb major protagonisme del quadre visitant. Als quatre minuts, Rubén Bella ha pogut avançar el Carcaixent en una rematada de cap que ha eixit fregant el pal esquerrà de Palopa. La primera dels ontinyentins ha anat al fons de la xarxa. Baló que ha caigut en els peus de José Manuel, el qual ha vist avançat al porter Pablo, i s’ha tret un ciri des de quasi el mig del camp que ha entrat en la porteria carcaixentina. Simplement espectacular.
Els visitants han igualat en una errada en la treta del baló des darrere que ha propiciat la contra rival que ha acabat en un penal comés per Abdón sobre Quintana. El mateix jugador ha enganyat a Palopa, posant les taules en el marcador. Els deixebles de Xesco han pogut avançar-se en el marcador en una bona jugada per banda dreta, però el tir creuat de Victor no ha trobat porteria.
Quan ja semblava que el primer capítol d’aquesta història estava abocat a l’empat, el geni ha fregat la llum màgica i en una explosió de velocitat i classe, Cambreta s’ha plantat davant Pablo i l’ha superat d’un toc subtil. A vestidors i amb la tranquil·litat de dominar el lluminós.

Segona part, altre partit diferent
Després del pas per vestidors, el partit ha entrat en una altra esfera. Els locals han xafat l’accelerador en l’inici de la segona part i s’ha traduït en la tercera diana del Deportivo Ontinyent. Baló en profunditat que deixa sols a Cambreta davant l’eixida de Pablo al qual l’ha superat en una genialitat en forma de vaselina.
Paral·lelament, l’àrbitre ha acabat trasbalsant el Carcaixent en una segona part que ha acabat com el rosari de l’Aurora: Tres expulsats, Voro, Diego i el míster Xesco, dos penals reclamats i moltes grogues. No obstant això, amb un efectiu menys, el Carcaixent no ha perdut la cara al partit i ha retallat distàncies amb el gol de Tudela a la treta des del cantó. Els nervis s’han apoderat d’un Deportivo Ontinyent que ha tingut ocasions per poder golejar i que ha acabat demanant l’hora.
Al remat, tres punts que certifiquen una mitjana anglesa per als ontinyentins que deixa als de Cristian Ferrándiz en la zona mitjana alta de la taula amb 17 punts. Una altra de les grans notícies ha estat la tornada a una convocatòria de Carlos Mas després de la llarga lesió que l’ha apartat dels terrenys de joc. El d’Almansa ha gaudit d’uns minuts en el tram final del partit.
FITXA TÈCNICA
Deportivo Ontinyent: Palopa, Alex (Tono Huertas 62′), Víctor, Capone, Abdon, Javi Francés , Víctor Giner, Alex Rodríguez (Juanpa 62′), Bernat; José Manuel (Hugo 90′)i Cambreta (Carlos Mas 86′)

UD. Carcaixent: Pablo; Carlo (Arturo 78′), Mengual (Aitor 67′), Rubén Bella, Izan, Borja, Víctor (Fran 67′), Alexandre, Voro, Quintana i Diego (Tudela 67′)

Àrbitre: Miguel García Noales. Ha amonestat als locals Bernat i Carlos Mas i als visitants Carlo, Alexandre, Quintana, Arturo i Tudela. Doble groga a Voro (60′ , 61″) Roja directa a Diego Fuster (72′) i l’entrenador Francisco Ortiz ‘Xesco’ (78′)

Gols: 1-0 José Manuel (20′) 1-1 Quintana, p (34′) 2-1 Cambreta (43′) 3-1 Cambreta (52′) 3-2 Tudela (84′)