10.4 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolRemuntada èpica de L’Olleria davant el tercer classificat (4-2)

Remuntada èpica de L’Olleria davant el tercer classificat (4-2)

Encara que és cert que L’Olleria ha jugat tota la segona meitat amb un futbolista més, ha fet un grandíssim segon temps per a remuntar a un Castellonense al que deixen a sis punts i que cau dels llocs de promoció.

Primera meitat sense quasi ocasions, un gol en pròpia i una expulsió en el 45’

El partit ha començat amb molta igualtat, fins que poc a poc el Castellonense ha passat a gaudir de més possessió de l’esfèric, encara que sense arribar a registrar-se ocasions més que una al minut 4, quan Jony ha retallat a l’àrea i l’ha deixat perquè Danielle Spiranelli chutés al pal. Ja al minut 29, en una jugada desafortunada per als locals, Santi Villanueva ha posat una centrada que ha tocat Raúl Mollá i ha acabat marcant a la seva pròpia porteria.

L’empat podria haver arribat per la via ràpida ja que al 30′ Alejandro Tormo ha realitzat una gran carrera des del seu propi camp i ha acabat xutant al lateral de la xarxa, mentre que dos minuts després el mateix extrem l’ha deixat de cara i la rematada de primeres de Marc Escrivà l’ha aturat el porter. A partir d’ací, sense ocasions ni res a destacar fins que el visitant Bryan ha vist dues grogues en dos minuts i ha estat expulsat.

Segona part espectacular per part d’un L’Olleria que té molta pólvora

Després del descans, els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro han sortit a per totes i el duel s’ha reprès amb un ritme frenètic. Als dos minuts el porter visitant ha tingut que aparèixer per a neutralitzar una falta treta per Nico Cháfer, en el 49’ ha respost Tali però Rubén Martínez ha estat ràpid i en el 50’ ha sigut el local Víctor Muñoz el que ha xutat després d’una deixada de cara i l’ha parat el porter. L’empat es veia vindre i ha arribat en el 53 al marcar Emilio Gil de falta directa superant a la barrera per baix.

En el 57’ el visitant Jony ha realitzat un tir creuat que s’ha marxat fora per molt poc, just abans de que els vidriers feren una estocada quasi definitiva marcant dos gols consecutius. En el minut 61 ha tornat a aparèixer Emilio Gil per caçar un baló retrucat i marcar des de la frontal, mentre que en el 64’ Álex Díaz ha fet una gran centrada que ha rematat Víctor Muñoz de forma èpica, estirant-se amb moltíssima fe quan ja pareixia que no podia arribar. El Castellonense no s’ha rendit i en el minut 72 ha retallat distàncies amb una falta lateral treta per Santi Villanueva que ha arribat al sègol pal i Isaac quasi sense angle ha marcat.

Encara quedava partit per davant i l’esglai ha vingut deu minuts després en altra falta lateral que també ha penjat Santi Villanueva pràcticament des del mateix lloc, però aquesta vegada el cuir s’ha passejat. Ha sigut l’última clara per als visitants, que han estat molt molestos amb l’arbitratge i inclús diversos membres de la banqueta han estat amonestats i un jugador que estava calfant ha estat expulsat. Per la seua part, L’Olleria, ja en el 87’ i després d’un avís de Víctor Muñoz, ha fet el gol de la sentència definitiva després de que Alejandro Tormo haja marcat de tir creuat després d’una deixada de Nico Cháfer. A més, ja en el 91’ ha sigut Borja Borredà el que ha fet intervenir al porter.

Ovació de gala per a Christian Escrivà

Victòria de prestigi de L’Olleria davant un dels equips amb el pressupost més alt de la categoria per a arribar al gran derbi de la setmana que ve a tres punts del líder Ontinyent 1931, al que s’enfrontaran mantenint-se tots dos invictes i realitzant una campanya impecable. Aquest duel ja té data i hora, i s’ha programat per al dissabte a les 18:30 hores en El Clariano. Destacar per últim sobre l’encontre de hui, a més de la gran quantitat d’aficionats que s’han donat cita en La Solana, el retorn de Christian Escrivà, un dels jugadors més destacats de L’Olleria en el passat curs que per fi surt d’una lesió de llarga duració i ha rebut una ovació de gala quan ha entrat en el minut 85.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Lucho (Ricardo Gil, 90’), Raúl Mollá, Marc Tormo (Nico Albiñana, 75’), Álex Díaz; Emilio Gil, Emilio Ortolà ‘Gatu’; Alejandro Tormo (Pitu, 90’), Nico Cháfer, Marc Escrivà (Borja Borredà, 75’); i Víctor Muñoz (Christian Escrivà, 85’).

UD CASTELLONENSE: David Ferrer; Bryan, Isaac, Sergi García, Marcos Castells (Álex Pérez, 65’); Joan Sanchis (Marc Villar, 75’); Santi Villanueva, Rafa Hervás (Jesús Prats, 65’), Jefrie (Ramsés, 46’); Jony; i Danielle Spiranelli (Tali, 22′).

GOLS: 0-1 Raúl Molla en pròpia porta (29’); 1-1 Emilio Gil (53’); 2-1 Emilio Gil (61’); 3-1 Víctor Muñoz (64’); 3-2 Isaac (72’); 4-2 Alejandro Tormo (87’).

AMONESTACIONS: Als locals Marc Escrivà (43’) i Marc Tormo (58’); i als visitants Joan Sanchis (37’), Marcos Castells (46’), Jony (46’), Tali (68’) i Bryan en dos ocasions (43’ i 45’), pel que ha sigut expulsat. A més, el visitant Álex Vaquero ha vist la roja directa en el minut 70’ mentre estava calfant.