17.8 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaBocairentL'Ajuntament de Bocairent reforça el teixit associatiu amb més de 212 mil...

L’Ajuntament de Bocairent reforça el teixit associatiu amb més de 212 mil euros

El consistori convoca una reunió per informar de la tramitació de les ajudes municipals a entitats locals

El passat 11 d’abril, l’Ajuntament de Bocairent va convocar les associacions del poble per a explicar la tramitació que seguirà en la gestió de les ajudes municipals a entitats locals. L’alcalde, Xavi Molina, i la tècnica Ester Jordà van ser les persones encarregades d’explicar el calendari, la documentació i el funcionament que caldrà atendre tant per a la sol·licitud com per a la justificació de la subvenció.

Enguany el pressupost municipal de Bocairent destina 212.862,50 euros en aquest concepte. La quantia total es concreta en 66 ajudes nominatives destinades als col·lectius d’àmbits diferents: cultural, esportiu, fester, social, educatiu… “Tots ells juguen un paper clau en el dinamisme del poble i, per això, l’Ajuntament segueix apostant per reforçar l’activitat que duen a terme”, afirma l’alcalde.

Igualment, Xavi Molina destacava que la Regidoria de Recursos Humans, Econòmics i Administratius desenvolupa una tasca permanent d’acompanyament i assessorament al teixit associatiu. En aquest sentit, el primer edil assenyalava que els col·lectius locals tenen una funcionària de referència per a les seues gestions. A més, l’alcalde posava en valor les edicions que s’han dut a terme de l’escola d’associacions o el portal virtual d’entitats en què es treballa a hores d’ara.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe