25.3 C
Albaida
Diumenge, setembre 24, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentLa setmana més dura del juí a Jorge

La setmana més dura del juí a Jorge

Ha conclòs una de les setmanes més intenses del juí Alqueria, pel qual la Justícia demana 8 anys de presó i 20 d’inhabilitació política per a Jorge Rodríguez, l’alcalde d’Ontinyent. Aquesta setmana, un dels investigadors del cas ha reconegut obertament que Jorge era perfectament coneixedor del que suposava donar per vàlids els contractes d’alta direcció que han provocat aquest cas judicial.

Setmana intensa i dura per a Jorge Rodríguez, qui ha hagut d’escoltar en boca d’un dels investigadors policials “que el president de la Diputació (Jorge) era coneixedor de tot el que passava i de les conseqüències que podia tindre aprovar eixis contractes d’alta direcció”.

A banda de Jorge (aleshores PSOE), la cogerent de la responsable de Divalterra, Agustina Briones (Compromís), també estava advertida per part dels tècnics de l’entitat i també externs, de les arbitrarietat que suposa signar 7 contractes a persones relacionades amb els dos partits que conformaven el Botànic.

Fins a ser mails van rebre per part dels tècnics i als quals, sembla, no van fer cas.

D’altra banda, la interventora general de l’Estat va assegurar en la sessió de divendres que les contractacions van vulnerar la legalitat en aspectes com ara la Llei de contractes o l’Estatut bàsic de l’ocupador públic. Va insistir en la idea que la contractació en les administracions no es poden fer de qualsevol manera i que sí que existeix una reglamentació ben clara.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe