23.3 C
Albaida
Diumenge, maig 12, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria dona vida al Callosa en la pugna per la permanència (3-1)

L’Olleria dona vida al Callosa en la pugna per la permanència (3-1)

Els vidriers desaprofiten una oportunitat d’or després de perdre davant un dels equips situats en llocs de descens.

L’Olleria no va estar encertat en el segon temps

Primera part molt seriosa de L’Olleria però en la que no es va moure marcador, tot el contrari que en el segon temps, on els alacantins van apostar per una pressió molt alta. El Callosa, després d’haver sumat un punt en els cinc últims partits i veient els llocs de permanència ja a quatre punts de distància, es jugaven la vida i no va tardar Francisco José García en fer el primer gol al minut 53.

No acabava de apropar-se amb perill L’Olleria, amb un Callosa molt ben plantat a nivell defensiu i que a més va ser capaç de sentenciar per a no patir en els minuts finals, ja que Manuel Bernabeu va firmar un doblet en el 80’ i 84’, fent que el gol d’Alejandro Tormo ja en el minut 88 no ficara en perill el resultat final i l’important victòria per a un Callosa que es fica a un punt de la salvació que marca un Tháder que va caure golejat ahir davant un Calpe que pugna per la promoció però que justament venia de sucumbir en mans del propi L’Olleria.

Aquest dimecres L’Olleria es fica al dia en el primer dels tres partits seguits que jugaran com a locals

Per la seua part, els de La Vall d’Albaida podrien haver deixat sentenciada la permanència, però tindran que seguir treballant al veure com un rival directe es fica a 5 punts (amb el ‘gol average’ remuntat pel Callosa) quan falten tres jornades per jugar-se, remarcant això si que als de Miguel Ángel Mullor els queda un partit pendent.

Just eixe serà el pròxim encontre fixat per al dimecres 1 a les 11:30 hores aprofitant el dia festiu. Aquest serà el primer dels tres partit partits seguits que jugaran en La Solana, enfrontant-se a dos equips de la part alta com el Crevillente i el Redován i a altre rival directe com és el Santa Pola.

Iniciativa per al partit d’aquest dimecres: els membres de L’Alqueria tindran dos entrades gratuïtes per a regalar als seus familiars

FITXA TÈCNICA:

CALLOSA DEPORTIVA CF: Piotr Gorczyca; Juan de Dios Martínez, Víctor García (Manuel Bernabeu, 62’), Jose Antonio Peral, Salva García (Juan Canals, 80’), Samuel López, Ricardo Muñoz, Francisco José García (Sergio Mirete, 83’), Álvaro Sánchez, Manuel López i Prince Kevin Bassamba (Ángel Écija, 80’).

L’OLLERIA CF: Otón; Noel Riera, Alejandro Abellán (Iván Fenoll, 74’), Alberto Sanchis, Gironés, Alejandro Tormo, Yeray Pastor (Emilio Gi, 58’), Bernat Ferrero, Nico Cháfer (Gonza, 58’), Nico Albiñana (Samuel Ferrándiz, 82’) i Francesc Chuliá.

GOLS: 1-0 Francisco José García (53’); 2-0 Manuel Bernabeu (80’); 3-0 Manuel Bernabeu (84’); 3-1 Alejandro Tormo (88’).

AMONESTACIONS: Al local Jose Antonio Peral (86’).