12 C
Albaida
Dilluns, novembre 28, 2022
HomeSocietatEl Col·legi Pureza de María podrà continuar executant activitats Erasmus durant...

El Col·legi Pureza de María podrà continuar executant activitats Erasmus durant els pròxims cinc anys

El Col·legi Pureza de María d’Ontinyent ha obtingut l’Acreditació Erasmus +, una ferramenta per als centres educatius que permet obrir-se internacionalment cap a l’intercanvi i la cooperació. Es tracta d’un document que reconeix a aquest centre com a una institució autoritzada per a dur a terme activitats Erasmus durant els pròxims cinc anys, és a dir, fins al 2027.

L’Acreditació Erasmus + ha sigut comunicada pel SEPIE (Servei espanyol per a la internacionalització de l’educació). Aquestes autoritzacions s’han concedit a un total de 707 institucions i organitzacions. En canvi, les credencials s’han dividit per sector educatiu, sent 557 en educació escolar, 104 en formació professional i 46 en educació de persones adultes.

El Col·legi Pureza de María obtindrà accés a les oportunitats de formació i mobilitat europea tant per a estudiants com per a professors. Així, es compleix amb l’objectiu de fomentar l’ús de noves tecnologies i metodologies d’ensenyament junt amb la transferència de les pràctiques i desenvolupament escolar.

Aquest col·legi ja porta sent un centre Erasmus + des de fa anys, i per això no és la primera vegada que rep aquesta acreditació. En canvi, aquesta notícia ajudarà a fer que el Col·legi Pureza de María puga continuar treballant en projectes internacionals de forma més intensa.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe