16 C
Dimarts, abril 30, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 es redimeix de l'eliminació copera amb una victòria còmoda al...

L’Ontinyent 1931 es redimeix de l’eliminació copera amb una victòria còmoda al Clariano (4-0)

El Villena de Natxo Cantó va eliminar el passat dimarts a l’Ontinyent 1931 de la Nostra Copa. Per això, els de Roberto Bas han eixit molt concentrats al Clariano per endur-se una nova victòria a casa en lliga, i continuar invictes. A la jornada 10 els de Roberto Bas són encara més líders després de guanyar còmodament al Cullera.

Casti sentència el partit en la primera part

Casti no para de fer gols. El davanter blanc-i-negre és ja el pitxitxi del grup III amb un total de 10 gols. Tan sols li han fet falta 5 minuts per a obrir la llanda i fer el primer gol del partit. Paco Sáez ha fet una bona centrada que ha rematat Casti al pal, però el rebot li ha afavorit per fer el tant.

L’Ontinyent 1931 ha sigut una piconadora en la primera meitat, controlant la possessió de l’esfèric durant els 45 minuts. El Cullera a penes ha tingut un parell d’ocasions sense massa perill. Casti ha signat el seu doblet després d’una passada de Lluis Felipe que ha deixat al davanter sol enfront del porter per definir i fer el segon. Els de Roberto Bas han tingut inclús ocasions per a anar-se’n al descans amb un 5 a 0, però ha faltat efectivitat i sort com en una acció en la qual Nico Cabanes ha pogut fer el tercer gol sense porter, però el control ha sigut defectuós.

L’Ontinyent 1931 ha perdonat moltes ocasions clares de gol

Si l’Ontinyent 1931 ha començat la primera part clavant gol, ha fet el mateix a la segona. Altra passada filtrada de Lluis Felipe ha deixat sol a Diego Cambra, que li ha cedit el baló a Paco Sáez perquè fera el tercer gol a plaer. El lateral ontinyentí suma dos partits consecutius anotant a El Clariano, després del seu gol contra el CD Olímpic.

Tot i que la victòria ha sigut còmoda, l’Ontinyent 1931 ha perdonat infinitat d’ocasions. La defensa del Cullera ha deixat molts espais, els quals els jugadors de la medul·lar blanc-i-negra han aprofitat per enviar balons als davanters, que no han estat gens encertats. Ja a la recta final, Alexandru ha fet el quart gol local després d’una jugada de córner.

D’aquesta manera, l’Ontinyent 1931 manté la distància de 4 punts amb l’Olleria, i continua imparable en lliga amb 9 victòries i 1 empat. Per la seua part, el Cullera tan sols ha sumat una victòria en les 10 jornades que portem, i aquesta significa la seua quarta derrota consecutiva en lliga, tot i que van guanyar al Racing Rafelcofer en Copa. El pròxim repte dels ontinyentins serà contra la UE Tavernes.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Jorge Soriano, Pau Sanchis, Pablo Bonet, Rafeta (Edwin 81′); Diego Cambra, Alberto Osoro (Alexandru 62′); Nico Cabanes (Jorge García 45′), Lluis Felipe, Paco Sáez (Juanjo Calvo 81′); Casti (Andreu Serrano 62′)

CF CULLERA: David Femenia; Fran Mollá, Álex Bosch, Héctor Beltrán, Mario Cuenca (Rafa Nogués 64′), Miguel Guerrero, Carles Morell, Fran López (Elies 64′), Javi Carles, Vicent Blasco i Sergio Cerveró

GOLS: 1-0 Casti (5′); 2-0 Casti (35′); 3-0 Paco Sáez (55′); 4-0 Alexandru (86′)

ÀRBITRE: Alba Félix Egea. Amonesta als visitants: Héctor Beltrán (14′), Álex Bosch (23′), Fran Mollá (31′), Miguel Guerrero (59′)

ASSISTENT 1: José Martínez Vilches

ASSISTENT 2: Diego Lago Barros