14.4 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeEsportsFutbolEl Villena de Natxo Cantó deixa a l'Ontinyent 1931 fora de la...

El Villena de Natxo Cantó deixa a l’Ontinyent 1931 fora de la Nostra Copa a les primeres de canvi (2-1)

En aquest primer dia de novembre els equips de Preferent s’han incorporat a les eliminatòries de la Nostra Copa. L’Ontinyent 1931 ha visitat La Solana per enfrontar-se al Villena de Natxo Cantó. Els de Roberto Bas venien d’un inici de lliga espectacular, però les rotacions en la competició copera i un bon equip local han truncat el somni dels blanc-i-negres.

L’Ontinyent 1931 ha empatat de penal abans del descans

La primera mitja hora ha tingut ocasions per als dos equips. Ivelin Popov, que ha jugat el seu primer partit de la temporada, ha hagut d’intervindre en diverses ocasions. Lluis Felipe ha sigut l’home que ha tingut les ocasions més clares de l’Ontinyent 1931, però el travesser i el porter local han evitat els seus gols.

Cap al minut 38 ha arribat el primer gol de l’encontre. Tomi ha aprofitat un baló mort per engaltar l’esfèric i obrir la llanda. La resposta blanc-i-negra ha arribat ràpidament abans del descans amb un tant de Andreu Serrano des del punt de penal, el qual ha significat també l’expulsió de Nelson per part dels local, que han estat tota la segona part amb un jugador menys.

Imagen

El Villena s’ha tornat a avançar a l’eixida dels vestuaris

Els de Natxo Cantó han mostrat una gran resistència a la segona part. Tan sols 4 minuts després de començar els darreres 45 minuts els de l’Alt Vinalopó s’han tornat a posar per davant. Un gol de Chema que els ha servit per aguantar durant tota la segona meitat amb un jugador menys.

Roberto Bas ha menejat la banqueta i ha introduït aire nou. En canvi, els revulsius no han fet el seu efecte i, a pesar de les ocasions d’Andreu Serrano, Casti o Pablo Bonet al final, l’Ontinyent 1931 no ha pogut perforar per segona vegada la porteria del Villena. D’aquesta manera el conjunt de la capital valldalbaidina perden el seu primer encontre de la temporada per caure eliminats a la Nostra Copa enfront un sòlid Villena.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Ivelin Popov; Jorge Soriano (Edwin 82′), Pau Sanchis (Pablo Bonet 65′), Alexandru, Rafeta; Alberto Botella (Óscar García 90′), Diego Cambra (Alberto Osoro 65′), Jorge García; Lluis Felipe, Andreu Serrano i Nico Cabanes (Casti 65′)

VILLENA CF: Adrià; Mario (Nelson 9′), Benja, Vicente V., Raúl, Navar (Rafa 58′), Ricki (Cristian 77′), Tomi (Adri 58′), Pablo, Vendrell i Chema (Daniel Terol 77′)

GOLS: 1-0 Tomi (38′); 1-1 Andreu Serrano (P. 44′); 2-1 Chema (50′)

ÀRBITRE: Jorge Javier Crespo Calero. Amonesta als locals; Vendrell (7′), Navar (51′) i Raúl (80′) i als visitants; Nico Cabanes (47′), Rafeta (62′), Lluis Felipe (87′) i Jorge García (90′). Expulsa al local Nelson (42′)

ASSISTENT: José Carlos Casanova García Casarrubios