23 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria manté a ratlla al quint i el deixa a 8 punts

L’Olleria manté a ratlla al quint i el deixa a 8 punts

Nova victòria de L’Olleria, complint una vegada més contra un possible rival directe al que després d’aquest gran triomf a domicili deixen a 8 punts de distància. Al descans han anat 0-3, però el partit s’ha anat complicant per moments i als vidriers els ha tocat patir i treballar de valent per tornar a La Solana amb els tres punts.

Els dos equips tenien clar que era un partit molt transcendental de cara a pugnar per la promoció d’ascens, enfrontant-se els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro a un Tavernes que és molt més fort en seu feu, fent que el seu siga un dels camps més complicats de la categoria. Damunt, han eixit molt endollats, i han gaudit d’ocasions creant perill des de la banda esquerra. El ritme per part dels dos equips estava sent frenètic i al minut 9 ha arribat el primer gol després d’una bona recuperació i una passada a Francesc, que ha marcat després d’un parell de retalls.

Primera part increïble que ha acabat 0-3

Poc a poc el Tavernes anava apostant per un futbol més directe, però els vidriers han estat molt resolutius en tots els balons penjats. A més, al minut 22, en una pèrdua de baló per part dels locals, Emilio Gil, en camp propi i de primeres, ha agafat al porter per sorpresa per a fer el 0-2, mentre que el 0-3 ha arribat al minut 40 després d’una gran contra, en la que han ficat el baló en llarg, Francesc l’ha intentat picar en una posició complicada i el cuir no ha trobat porteria, però Gonza, encara més escorat, ha marcat de primeres. D’aquesta forma es completava una primera meitat increïble per part de L’Olleria, davant un Tavernes que ha creat sensació de perill, però sense acabar de gaudir d’ocasions clares.

Poc després del descans, concretament al minut 53, una centrada passada l’han tornat a ficar els locals i Álvaro Bernáldez s’ha anticipat per a marcar l’1-3 i ficar al seu equip en el partit amb prou de temps per davant. L’Olleria intentava mantenir la possessió de la pilota, però el Tavernes ha anat a per totes, mantenint al rival en el camp propi. A més, encara anava a complicar-se més l’encontre per als de La Vall d’Albaida, ja que en una falta al mig del camp Francesc ha vist la groga, però l’àrbitre ha consultat amb linier i ha canviat la seua decisió per a traure-li la roja directa al minut 58.

L’Olleria ha sabut patir i han ficat garra, il·lusió i ganes

Amb un menys, L’Olleria encara s’ha tancat més, i en una centrada el cuir li ha pegat a Emilio Ortolà ‘Gatu’ en el braç i el col·legiat ha assenyalat penal malgrat tenir-lo en una posició natural. Adrià Sabater l’ha marcat en el minut 68 i ha donat emoció a un encontre en el que els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro han sabut patir, i han ficat la garra, il·lusió i ganes que tant els està caracteritzant en aquest curs. Els de La Safor han insistit molt, però L’Olleria ha estat molt encertat en defensa, i Rubén Martínez ha estat molt segur baix dels pals, destacant entre les ocasions locals un remat d’Álvaro en posició molt franca, però no ha connectat amb encert.

Gran victòria per a seguir invictes i en la segona posició amb 24 punts (7V-3E-0D), guanyant en un camp molt complicat abans de rebre a dos dels clars favorits a l’ascens a Tercera RFEF, un Castellonense al que rebran en la propera jornada, i un Ontinyent 1931 al que visitaran en el cap de setmana de fira.

FITXA TÈCNICA:

CF UE TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Chover; Josep Palomares, Jordi Expósito (Iván Castilla, 61’), Vicent Talens (Campos, 69’), Sean O’Hara, Adrián Salom, Pedro Moral, Álvaro Bernáldez, Vicent Blasco (Marc Talens, 46’), Artur i Adrià Sabater.

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez;Emilio Ortolà ‘Gatu’, Marc Tormo, Raúl Mollá, Emilio Gil, Francesc, Gonza (Alejandro Tormo, 46’), Nico Cháfer (Ricardo Gil, 88’), Marc Escrivà (Borja Borredà, 71’), Nico Albiñana (Víctor Muñoz, 77’) i Álex Díaz.

GOLS: 0-1 Francesc (9’); 0-2 Emilio Gil (20’); 0-3 Gonza (40’); 1-3 Álvaro Bernáldez (53’); 2-3 Adrià Sabater de penal (68’).

AMONESTACIONS: Als locals Jordi Expósito (6’), Artur (42’), Adrián Salom (44’), Adrià Sabater (44’) i Iván Castilla (78’); i als visitants Alejandro Tormo (47’), Emilio Ortolà ‘Gatu’ (68’), Nico Cháfer (68’) i Borja Borredà (85’). A més, ha estat expulsat Franscec per roja directa (58’).