23.5 C
Albaida
Dissabte, juny 15, 2024
HomeCulturaJavier De La Asunción, candidat al Premi Talent Jove de la C....

Javier De La Asunción, candidat al Premi Talent Jove de la C. Valenciana

Editorial Prensa Valenciana (empresa editora del periòdic Levante) ha estat l’encarregada de convocar, organitzar i desenvolupar la setena edició dels premis Talento Joven Comunidad Valenciana, en col·laboració amb CaixaBank.

Aquests premis, els quals tracten de reconéixer l’excel·lència i el talent dels joves valencians, es convoquen en les categories d’esport, cultura, ciència, empresa i acció social. El premi consisteix en una dotació econòmica de sis mil euros bruts i una estatueta commemorativa amb el nom de la persona guanyadora.

D’entre les persones participants, l’ontinyentí Javier De La Asunción Soto opta al premi en la categoria de Cultura. Segons explica en la seua candidatura, “em dedique a la dansa des de ben menut i actualment, continua sent la meua font de creixement professional i personal”.

“En aquest moment, estic finalitzant els meus estudis superiors d’interpretació de dansa contemporània i ho compagine amb treballs temporals en diferents companyies nacionals”, exposa De La Asunción.

El premi, conta que “estaria donant suport al projecte Todas las despedidas, el qual consta de dues etapes: una primera que correspon al sol Todas las despedidas, el qual tracta d’establir una relació directa entre la memòria a curt termini i la dansa contemporània, investigant amb el cos la cosa irreversible de l’ara i la nostra capacitat de captació. I una segona etapa en la qual es treballa en la creació d’una peça llarga amb tot l’equip de Colectivo Banquet”, un grup format per Javier, dues companyes i tres companys més.

A través d’aquest enllaç als premis Talento Joven es pot conéixer amb més detall la proposta de Javier De La Asunción, així com realitzar el vot a favor de l’ontinyentí.

Foto: Raquel Saez
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe