18.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsBàsquetDura derrota de l'Eset Ontinet al primer partit de la fase d'ascens...

Dura derrota de l’Eset Ontinet al primer partit de la fase d’ascens (91-64)

Després de proclamar-se campió de lliga enfront del Jorge Juan la passada setmana, l’Eset Ontinet volia continuar pel bon camí a la fase d’ascens a la Lliga EBA. En canvi, els ontinyentins no van fer un bon partit, ja que el CBC Manises-Quart va ser molt superior durant tot l’encontre.

Els primers minuts van ser fonamentals per al desenvolupament del partit. “Vam tindre un inici de partit molt fluix, ja que no vam eixir concentrats, i ells van eixir en les coses molt clares”. Aquestes eren les paraules de l’entrenador de l’Eset Ontinet, Saúl Blanco, que definien com havia sigut el començament de l’encontre.

Als primers 10 minuts, el Manises-Quart va aprofitar els contraatacs, ja que 18 dels 24 punts que anotaren al primer quart (24-15) van ser d’aquesta manera. Al segon, la diferència es feia encara més gran, finalitzant la primera part 57-36 per als locals.

Després del descans, seguien sense eixir-li les coses a un Eset Ontinet que no tenia el dia, i que es veia superat per la concentració del Manises-Quart. Així, el tercer quart acabava 76-53. Finalment, el partit va tindre un resultat de 91-64. Una derrota molt abultada per als ontinyentins que cauen dolorosament al primer partit de la fase d’ascens a la Lliga EBA.

“Ens va faltar encert i estar clavats en el partit. És una victòria merescuda per a ells, però encara ens queden 5 partits, i sabem quin és l’objectiu i el que hem de fer“, aclarava Saúl Blanco. L’Eset Ontinet ja pensa en el partit de la setmana que ve enfront l’Hoteles RH- C.B. La Vil al Pavelló Fernando Rubio.