10.4 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet es proclama campió de la lliga després de guanyar 79-67...

L’Eset Ontinet es proclama campió de la lliga després de guanyar 79-67 al Jorge Juan

Els ontinyentins s’han proclamat campions de la lliga després de guanyar als de Novelda, dos equips que jugaran la fase d’ascens a la Lliga EBA.

L’Eset Ontinet ha anat de menys a més durant el partit

L’inici de l’encontre no ha sigut fàcil per al conjunt ontinyentí, ja que tots dos equips han eixit a la pista amb ganes d’emportar-se el partit. Ambdós equips han començat encertats ofensivament, i al final del primer quart els visitants se n’han anat un punt per davant (16-17). Però a partir del segon quart, els de Saúl Blanco han començat a estar més encertats i en arribar al descans, el marcador ja era 37-39 favorable als locals.

Els dos primers quarts del partit han estat igualats, i l’Eset Ontinet ha desplegat un millor bàsquet al segon temps. L’equip valldalbaidí ha estat molt més encertat després del descans, i ha acabat el tercer quart amb una diferència més àmplia (59-45).

A l’últim temps els locals han estat molt centrats en el partit i amb una gran confiança, mentre que els de Novelda han vist com se’ls escapava el lideratge de les mans a l’última jornada de la lliga, en perdre per 79-67 davant els ontinyentins.

Amb aquesta victòria a l’última jornada de la lliga, els ontinyentins s’han proclamat campions de la lliga i ja es preparen per a jugar la fase d’ascens a la Lliga EBA.