14.7 C
Albaida
Dimarts, abril 30, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentOntinyent obri una consulta pública sobre innovació en la digitalització de l’administració...

Ontinyent obri una consulta pública sobre innovació en la digitalització de l’administració i l’aposta per la mobilitat sostenible

La iniciativa, que estarà oberta fins al proper 28 de novembre, està inclosa al programa d’impuls a la Compra Pública Innovadora a Ontinyent.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una consulta pública sobre solucions innovadores en la digitalització de l’administració i l’aposta per la mobilitat sostenible, segons expliquen des del consistori, “per tal de trobar les millors solucions per a donar resposta als reptes i oportunitats identificats per a Ontinyent”.

Es tracta d’una crida i proposta per a empreses i altres agents de coneixement de tot el país, emmarcada dins de les activitats d’impuls de Compra Pública d’Innovació (CPI) que està realitzant Ontinyent des de 2020. A més, compta amb el suport de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), i la consultora internacional Ayming és l’entitat externa que coordina des de l’oficina tècnica aquesta consulta.

La iniciativa, va ser presentada per Natalia Enguix, Regidora de Govern Obert i Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, i Pablo Úbeda, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, el passat divendres en una jornada que tenia lloc a l’espai coworking municipal “Soterrani de les Idees”.

Els dos reptes que es van presentar van rebre el nom de “Digitalització de l’Administració centrada en els usuaris” i “Mobilitat Intel·ligent i Sostenible”; mentre que tota la informació es pot trobar a la pàgina web https://www.innovallcluster.com/observatoriinnovacioontinyent/.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe