16 C
Dimarts, abril 30, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 rema contra vent i marea per aconseguir un empat de...

L’Ontinyent 1931 rema contra vent i marea per aconseguir un empat de mèrit (1-1)

El partit d’El Clariano era l’encontre de la jornada a la Regional Preferent. A pesar del fred, aquest ha sigut el partit més calent de la temporada a la capital de la Vall d’Albaida. Les expulsions de Casti i Roberto Bas han fet encendre l’estadi. Casti ha fet el gol de la igualada per signar l’empat a 1.

Casti, protagonista de la primera part

Frenètica i apassionant primera part a El Clariano. Als primers minuts s’ha notat molt tot el que es jugaven l’Ontinyent 1931 i la UD Castellonense. Així, els visitants han sigut els que s’han avançat al marcador després d’una centrada des de la banda dreta que ha acabat en un remat de Sergi quan tan sols havien passat 6 minuts del xiulit inicial.

En canvi, els de Roberto Bas han reaccionat molt ràpidament, ja que han igualat l’electrònic tan sols 5 minuts després. El porter i el defensa del Castellonense no s’han entés en l’eixida de baló i, aleshores, Casti ha estat molt atent per robar i fer l’1 a 1 amb el porter vençut. Posteriorment, els dos equips han continuat amb un ritme molt alt. Qualsevol ha pogut fer el segon gol particular, però la falta de punteria per part de la davantera ontinyentina i les grans intervencions de Cristian, han fet que el marcador al descans fora d’empat.

Remar contra tot

Si la primera part ha estat calenta i intensa, la segona ho ha estat encara més. A pesar d’estar amb un jugador menys, l’Ontinyent 1931 ha sigut millor, ja que ha sabut defendre i tancar espais, i eixir al contraatac. A més, les actuacions arbitrals han fet encendre El Clariano i el seu públic.

Les ocasions més clares de gol han sigut per als blanc-i-negres, però l’atenció a la segona part ha sigut per a l’àrbitre, qui ha expulsat a Roberto Bas per doble groga. Juli, que ha entrat complida la primera hora de partit, ha revolucionat l’encontre com va fer a Carcaixent, i ha pegat un tir al pal. A l’últim minut el Castellonense ha tingut una ocasió claríssima que la defensa i Cristian han aconseguit desbaratar.

Així, El Clariano ha viscut un d’eixos partits que fan afició i que demostren la competitivitat de l’Ontinyent 1931, que ha remat amb un jugador menys per sumar el tercer empat de la temporada. Els blanc-i-negres jugaran el derbi sense el seu entrenador, però arribaran líders i invictes després de lluitar a un encontre clau pel play-off.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez, Pablo Bonet, Alexandru (Jorge García 85′), Rafeta; Alberto Osoro, Alberto Botella (Juli 67′); Juanjo Calvo (Lluís Felipe 67′), Nico Cabanes (Diego Cambra 67′); Casti i Cobo (Jesús García 85′)

UD CASTELLONENSE: Ferrer; Ramsés, Bryan, Sergi, Castells, Joan, Vaquero, Prats, Jony, Aleja i Daniele

GOLS: 0-1 Sergi (6′); 1-1 Casti (10′)

ÀRBITRE: Raúl Ortega Puchades. Amonesta als locals; Casti (23′ i 42′), Alberto Botella (25′),, Diego Cambra (79′) i als visitants; Daniele (18′), Joan (36′). Expulsa als locals Casti (42′) i Roberto Bas (71′)

ASSISTENT 1: Valentín Valentinov Chukov

ASSISTENT 2: Jorge Romero Martínez