23 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolLa insistència de L’Olleria te premi en els minuts finals (0-1)

La insistència de L’Olleria te premi en els minuts finals (0-1)

Important victòria de L’Olleria en un camp sempre complicat com és el Diego Mena Cuesta, marcant Francesc el gol de la victòria després de reaparèixer després de dos mesos de lesió, aconseguint guanyar abans de rebre al tercer, l’Olímpic.

Primera part igualada amb ocasions per als dos equips

Els vidriers visitaven a un equip que encara que està lluny de la pugna per la promoció, se’ls esperava en eixa batalla, però un inici irregular i el gran rendiment dels quatre primers els van deixar lluny pràcticament des del principi. D’aquesta forma, la primera meitat ha estat molt igualada i amb ocasions per als dos equips. La primera ha sigut per als vidriers en una centrada de Gonza que Víctor Muñoz ha rematat fora en una posició molt franca, sent respost pel Dénia amb una centrada de Renzo que ha rebutjat Rubén Martínez i Panucci també ha rematat fora.

Abans del quart d’hora, Emilio Gil ha llançat una falta frontal a la barrera i poc després, en una falta lateral treta pel d’Agullent no la rematat ningú i ha estat a punt de sorprendre a Cristian Andrada, però el porter ha estat molt atent després del bot. En el minut 23 ha aparegut de nou Panucci en un baló rebutjat i el seu tir ha marxat fregant l’escaire, mentre que ja en el 45’ Emilio Gil ha tret un córner i el remat de Yeray Pastor, que ha estat molt participatiu des del primer minut fins a que ha sigut canviat en el segon temps, també ha eixit fora per molt poc després de rematar lliure de marca.

Bona segona meitat i demostració de que L’Olleria té un bon fons d’armari

Després del descans, els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro han donat un pas endavant i L’Olleria ha passat a dominar amb més constància el cuir. Ja en el minut 2 una bona combinació l’ha culminat Emilio Gil amb un tir que no ha trobat porteria, i cinc minut després han tornat a combinar i ha sigut Yeray Pastor el que ha disparat fora. A continuació el propi Yeray Pastor ha rebut en llarg per part del porter Rubén Martínez i ha habilitat a Gonza, però Andrada ha taponat ràpid.

Ha eixit en molta força, però les ocasions clares s’han frenat fins superada la mitja hora, quan en un canvi d’orientació de Raúl Mollà, Marc Escrivà ha guanyat la partida al defensa, però ha xutat molt centrat. Ha respost el Dénia amb un tir potent de Panucci que també s’ha marxat fora, i ja en el minut 85 ha arribat el gol en una acció d’insistència, en la que Borja Borredà ha ficat un centre, l’ha lluitat Alejandro Tormo i s’ha produït un rebuig que ha caçat el més llest de la classe, Francesc, per a donar-li la victòria a L’Olleria.

La pròxima setmana toca duel d’altura davant de l’Olímpic

Gran reaparició del de Xàtiva després d’un parell de mesos lesionat, marcant el gol del triomf amb el que L’Olleria pren més avantatge respecte al quart, un Castellonense que ha empatat en El Clariano i es queda a 9 punts. Això sí, en el temps de descompte li ha tocat patir als vidriers, ja que el Dénia ha insistit buscant l’empat, però la defensa ha estat molt segura en tot moment i els de La Vall d’Albaida es consoliden en a segona posició abans de rebre al tercer classificat, un Olímpic que també ha guanyat i que es troba a 4 punts.

FITXA TÈCNICA:

CD DÉNIA: Cristian Andrada; Palacios (Pablo Seguí, 66’), Álvaro Castillo, Destefano, Panucci, Palau, Elías, Pablo Lobo, Renzo (Jaime Ivars, 46’), Kike Sirerol (Pablo Crespo, 66’), Fede (Josep Ronda, 86’).

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Raúl Mollá, Emilio Gil (Nico Cháfer, 71’), Gonza (Alejandro Tormo, 66’), Víctor Muñoz (Francesc, 81’), Emilio Ortolà ‘Gatu’ (Álex Pantoja, 71’), Marc Escrivà, Nico Albiñana, Álex Díaz, Yeray Pastor (Borja Borredà, 81’) i Lucho.

GOL: 0-1 Francesc (85’).

AMONESTACIONS: Als locals Álvaro Castillo (63’) i Elías (86’); i als visitants Rubén Martínez (88’), Álex Pantoja (90’+) i Francesc (90’+).