21.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolSegona RegionalSols una derrota i molts gols per als de La Vall d’Albaida

Sols una derrota i molts gols per als de La Vall d’Albaida

Jornada quasi perfecta per als equips de La Vall d’Albaida de Segona Regional, ja que van guanyar tots menys L’Olleria i la majoria ho van fer amb solvència. L’Ontinyent 1931 B i el Llutxent es fan forts en la primera posició.

Ciutat de Xàtiva CFB 1 – 4 Ontinyent 1931 CF B:

Remuntada de líder en un camp en molt mal estat

Després del primer partit que no guanyava el filial ontinyentí empatant a Muro, tornaven a jugar com a visitants i aquesta vegada en un camp de gespa natural en molt mal estat, que degut a la pluja tenia zones en les que ni circulava la pilota. Damunt, en el minut 9 aconseguia marcar l’equip que juga els seus partits com a local en Llocnou d’En Fenollet, complicant-se encara més la situació, encara que just abans del descans, una internada de Quico Vidal acabava en una passada de la mort que Diego Asensi convertiria en l’1-1.

En el segon temps, els de Pablo Iglesias van anar a més, mentre el Ciutat de Xàtiva es defenia com podia i mantenia al seu porter com a principal protagonista i esperança de l’encontre, ja que tant en el primer temps com en el segon va fer una gran quantitat de parades. No obstant, en el 51’ no va poder fer res en un remat de cap de Ribera després d’un centre, i posteriorment van arribar dos gols consecutius que deixaven el partit vist per a sentència, marcant Junior amb un espectacular centre-xut i Christian Torrús l’1-4 definitiu per a certificar una victòria molt treballada i complicada en un encontre en el que va debutar el central del Juvenil del CF Clariano d’Ontinyent, Ferre.

Esides Caramanchel CE 0 – 3 CF Agullent:

Victòria solvent de l’Agullent a Alcoi

Els de Sergio Francés ‘Pete’ tornen ràpidament a la senda de la victòria després de quallar un partit impecable en totes les línies, tant en l’atac com en la defensa, aconseguint d’aquesta forma haver guanyat tres dels últims quatre partits que han jugat. En aquesta ocasió, prompte el van encarrilar, ja que abans del minut 20 ja guanyaven 0-2.

Primer va marcar Belda en el 5’ al culminar una jugada per banda esquerra, mentre que en el 17’ va ser Josep el que amb una falta directa ficava el partit molt de cara per a l’Agullent. Ja en els primers compassos del segon temps va arribar la sentència definitiva, quan en el minut 58 i amb l’equip molt ben ordenat, Marc aprofitava una contra per a fer el 0-3 i no donar cap opció al seu rival després de oferir tot l’equip un gran rendiment.

UD Almoines 1 – 2 CF Llutxent:

Un gol en l’últim sospir fa al Llutxent més líder

El líder del Grup XI visitava al cuer, però ho feia amb bastants baixes. L’Almoines es va mostrar molt aguerrit i degut a la pluja el camp estava molt dur, provocant que en cap moment es trobés còmode el Llutxent, sense aconseguir estar molt encertat en el baló en els peus. No obstant, Gerard aprofitava una falta per a marcar el 0-1 en el 42’ i aixina poder afrontar el segon temps amb el marcador a favor. Això sí, l’alegria no va durar gaire ja que en el 53’, després d’una jugada embolicada, arribava l’empat i tornava a complicar-se la situació.

Van buscar tornar a avançar-se, però no va ser fins al minut 90 quan en una contra Aranda es plantava davant el porter i definia amb un tir inapel·lable que es va colar per l’escaire, provocant el deliri dels aficionats que es van desplaçar i del cos tècnics i jugadors que van formar part de l’expedició, ficant-se la cirereta d’aquest gran i important triomf amb la resta de resultats de la jornada, ja que diversos rivals directes han fallat i ara es fiquen a tres punts del segon just abans de celebrar la gran festa del club, ja que després del pròxim partit que jugaran contra l’Athlètic La Vall realitzaran la presentació de tots els equips de l’escola.

CD Enguera B 4 – 2 L’Olleria CF B:

Dos gols consecutius frustren la reacció de L’Olleria B

Els de Sergio Úbeda visitaven a un equip complicat que es troba en la part alta de la classificació i encara que l’Enguera B va aconseguir marcar en el minut 22, la reacció vidriera va arribar gràcies a un gol de David Vidal en el minut 34, però l’alegria i les opcions de reacció van acabar molt prompte.

I es que en el 37’ i el 39’ van rebre dos colps dels quals els va costar molt refer-se. Damunt, poc després de començar el segon temps, en el minut 54, arribava el 4-1 que deixava molt costera amunt l’encontre, registrant-se el 4-2 ja en el minut 86 gràcies a una bona finalització d’Edon, certificant-se finalment una nova derrota per a un equip que no guanya, ni puntua, des de la Jornada 3.

CD Albaidense 4 – 1 Muro CF B:

L’Albaidense torna a somriure en el Beniati gràcies a una victòria còmoda

Després de perdre en casa tant en lliga com en La Nostra Copa, i després de golejar al cuer a domicili, els d’Albaida tornaven a casa amb moltes ganes d’oblidar eixes derrotes i de fer un bon partit. I ho van aconseguir, ja que els de Kikín van generar bon futbol i moltes ocasions, treballant moltíssim a base de tindre la possessió del baló i amb un Carlos molt destacat i insistent per la seua banda, aconseguint a més guanyar amb un resultat ampli.

Tan sols van passar 2 minuts quan van inaugurar el marcador, després d’una acció ben finalitzada per Tito en la que els visitants van reclamar fora de joc. En el minut 23 aconseguia empatar de penal el conjunt filial, però en el 32’ tornava a colpejar el golejador Tito, aquesta vegada després d’una acció de Jorge per banda esquerre. En el segon temps la dinàmica era la mateixa i primer Alfaro en el 50’ i després Salah de potent xut en el 53’ sentenciaven un encontre en el que es va poder veure una molt bona actitud de tots els jugadors, tant dels titulars com dels suplents, fent bon joc i mantenint-se molt intensos.

CF Aielo 2 – 0 SD Vallada:

El cuer planta cara i ven cara la derrota

L’Aielo, després de perdre la setmana passada, s’enfrontava en casa al cuer, però no va tindre un encontre gens còmode. És més, el duel va ser poc vistós i amb falta d’intensitat, encara que els de Miquel Ferrando han dominat i gaudit de bastants ocasions clares com per a haver marcat el primer gol abans.

Després de desaprofitar varies oportunitats molt clares, el Vallada va donar un bon esglai, obligant a Joan a realitzar una gran parada, mentre que ja en el 41’ arribava l’1-0 en un mà a mà de Fita després d’una bona jugada col·lectiva. No obstant, en el segon temps el partit s’ha tornat boig i les contres anaven succeint-se en les dos àrees, fins que en el 84’ el golejador Carles marcava el gol de la tranquil·litat al rematar una falta treta per Marrahi.

CDF Bocairent 6 – 1 Banyeres UE:

Victòria clara i contundent en el derbi

Molt superior va ser el Bocairent a un Banyeres que sols ha sumat un punt en el que portem de curs i que gaire bé va inquietar al porter local en aquest encontre. David marcava de cap el primer en el 17’, i sols dos minuts després Xavi Silvestre feia un gran gol des de mig del camp. En el 39’ va ser Fernando el que feia el tercer amb una vaselina i ja en el 44’, en una de les poques ocasions foranies es registrava el 3-1 en el que es va arribar al descans.

En la segona mitat es va mantenir la mateixa tònica, amb un Bocairent molt còmode sobre la gespa i dominant totalment l’encontre. En e 55’ un xut de Quique des de la frontal de l’àrea es convertia en el 4-1, mentre que el quint arribava des del punt de penal. Javi Romero el transformava just abans de que els visitants es quedaren en deu al veure el mateix jugador dos grogues pràcticament consecutives. El 6-1 definitiu va ser de Joan al aprofitar un desajust defensiu, i encara podria haver arribat algun gol més, però amb eixe resultat es va certificar la segona victòria consecutiva per als d’Isidro Borderia.