11.6 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet no falla a casa i s'emporta la victòria davant el...

L’Eset Ontinet no falla a casa i s’emporta la victòria davant el San Pedro Moixent

Els de Saúl Blanco no van fallar a casa en el diumenge de fira. Els ontinyentins van guanyar per 71-56 al San Pedro Moixent, i continuen sense deixar escapar cap punt a casa.

Els locals van eixir al primer quart concentrats en fer el seu joc i molt àgils en atac, i com a resultat d’aquest bon ritme, al finalitzar el primer temps el resultat era de 25-9.

Aquesta bona dinàmica va seguir al segon quart, on els de Saul Blanco seguien amb un gran joc tant en atac com en defensa. I a l’arribar al descans, el marcador ja era de 42-21 per als ontinyentins. “Hem fet una primera part fantàstica, on hem fet el nostre joc de sempre”, explicava el tècnic de l’Eset Ontinet, Saúl Blanco.

Va ser a la segona part quan el joc dels locals va canviar per complet, ja que van perdre part de la seua identitat a l’hora de jugar, i mostra d’aixó fou que al tercer quart només sumaren 12 punts i deixant un marcador de 54-40.

A l’últim quart la dinàmica va seguir en la mateixa línia, on el partit es va tornar més boig i on els locals no acabaven de trobar el control. No obstant això, la gran primera part que va fer l’Eset Ontinet i la superioritat durant tot l’encontre va donar com a fruit la victòria per 71-56.

Una sensació agredolça per a Saúl Blanco

Al finalitzar el partit, Blanco es va mostrar un poc descontent per la segona part de l’encontre: “Tinc un mal sabor de boca, ja que tot i la victòria, per la qual felicite als meus jugadors, no m’agrada el joc que hem fet a la segona part. Hem perdut la nostra identitat i el nostre joc”, explicava el tècnic.

“Però, al cap i a la fi, hem sumat una nova victòria contra un rival dur i complicat, el que ens permet seguir a la part alta de la classificació“, sentenciava Saúl Blanco.