13.3 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentA l'Amateur Femení d'Ontinyent se li escapen els tres punts al temps...

A l’Amateur Femení d’Ontinyent se li escapen els tres punts al temps d’afegit davant el C.F.F Marítim ‘C’

Les ontinyentines han empatat a casa davant el C.F.F Marítim ‘C’ per 2-2, un empat que les visitants han aconseguit a l’últim minut. Però tot i l’empat, les ontinyentines es mantenen a la part alta de la classificació, en segona posició empatades a punts amb altres dos equips.

Les locals han dominat a la primera part

A les 18.00 hores l’àrbitre donava inici al partit entre l’Amateur Femení Ontinyent i el C.F.F Marítim ‘C’ als camps de la Puríssima. Un encontre que s’ha mantingut molt igualtat fins a l’últim minut.

El partit començava de cara per a les locals, les quals han eixit amb una gran decisió i controlant el paritit durant els primers 25 minuts. Junt a aquesta fluïdesa, i que les rivals no presionaven, les de Pepe Pla s’han avançat al marcador abans de la primera mitja hora, un gol que Júlia ha sumat al seu compte personal.

I als pocs minuts, Júlia ha tornat a gaudir d’una clara ocasió de gol que ha anat directa al pal i el baló s’ha passejat per la línia de la porteria. I tot i que les locals estaven controlant el partit, una greu errada en defensa ha provocat que les visitants posaren l’empat a 1 després que una de les jugadores rivals se n’anara de fins a tres defenses dins l’àrea.

Al tram final de la primera part les ontinyentines han baixat un poc la intensitat a conseqüència de l’empat.

El Marítim ha empatat a l’últim minut del partit

A la tornada del descans, les locals han eixit amb la mentalitat d’emportar-se la victòria i han gaudit de diferents ocasions de gol, amb dos balons que han acabat en el travesser de la porteria rival. I en una de les diferents jugades d’atac de les ontinyentines, Peri no ha fallat amb la seua cita amb el gol i ha posat el 2-1 al marcador.

I quan tot indicava que les de Pepe Pla s’emportarien els tres punts del partit, ja que les visitants només havien gaudit d’una ocasió a la segona part, el Marítim ha empatat el partit a 2 a l’última jugada del partit.

Tot i aquest empat, les ontinyentines es mantenen a la part alta de la classificació, ja que estan segones empatades a punts amb altres dos equips.

FITXA TÈCNICA

Gols: 1-0, Júlia (28′); 1-1, Marta (34′); 2-1, Peri (75′); 2-2, Irene (90′).

Àrbitre: Joan Santamaria Paredes.

Amateur Femení Ontinyent: Carmen, Patri, Mireia, Sara, Àngela, Aitana, Anita, Salme, Gala, Peri i Júlia. També han disputat de minuts Inés, Carla i Sandra.

C.F.F Marítim ‘C’: Lucía, Candela, Irene, Marta, Ainhoa, Alba, Iris, Natalia, Antonia, Naiara i Lucía, F. Han disputat també uns minuts Marta.O, Lucía.S, Júlia, Claudia i Marta.S.