17.7 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 remunta a un equip imbatible fora de casa per passar...

L’Ontinyent 1931 remunta a un equip imbatible fora de casa per passar a huitens de La Nostra Copa (2-1)

L’Ontinyent 1931 rebia a El Clariano al Rayo Ibense al partit de setzens de final de La Nostra Copa. Els d’Ibi eren el millor equip visitant de la categoria, ja que havien guanyat tots els seus partits com a visitants. A més, el conjunt de la Vall d’Albaida venia de guanyar 7-0 a La Font d’en Carròs.

El Rayo Ibense es va avançar 3 minuts després que l’àrbitre els anul·lara un gol

El primer gol de l’encontre va tardar poc en arribar. Al minut 10, Rafa Pina va fer un gran llançament des de fora de l’àrea que va rebutjar Ivelin. Omar va agafar el rebot i va anotar el primer tant del partit, però l’àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc. En canvi, 3 minuts després Omar va fer una bona jugada per l’esquerra, i va posar una bona passada a l’espai de la defensa ontinyentina cap a Rafa Pina. Després de regatejar al porter, el jugador del Rayo Ibense va fer, ara sí, el primer gol del partit.

Després del gol, l’Ontinyent 1931 va continuar tenint la possessió del baló, però el Rayo Ibense tancava molt bé els espais, i els de Roberto Bas no aconseguien tindre ocasions clares. A més, Pablo Francés va haver d’eixir lesionat entre llàgrimes i el jugador del Rayo Ibense, Víctor, va abandonar el camp en llitera.

Peiró va anotar el gol de la remuntada just després d’entrar al camp

El gol de la igualada no va tardar gens en arribar, ja que l’Ontinyent 1931 va empatar gràcies a un gran gol d’Alexandru de volea des del primer pal després d’un córner.

El conjunt local va continuar insistint després del gol, i això es va traslladar en que el partit es va trencar. El Clariano s’animava, i Pau Sanchis va tindre una ocasió molt clara a un remat d’un córner que va salvar baix la línia Dani, el porter del Rayo Ibense.

L’encontre arribava a la seua fi i Roberto Bas va menejar la banqueta per a guanyar, i li va funcionar. Tan sols dos minuts després de l’entrada de Peiró aquest va fer el gol de la victòria. Matías Aquino va fer una gran jugada per la banda esquerra amb Jorge García. Dani va parar el tir del davanter murcià, però Alejandro Peiró va estar molt atent al rebot i va anotar el gol que donava la passada a l’Ontinyent 1931 als octaus.

Adri va tindre el gol de l’empat, però va tirar el seu llançament al pal. L’encontre va acabar amb molts nervis i diverses esbroncades, però l’Ontinyent 1931 va aconseguir trencar la ratxa del Rayo Ibense, que no havia perdut com a visitant en tota la temporada. Hi haurà que esperar al sorteig, però els rivals més probables per als blanc-i-negres són el CD Llosa i el Club Costa City.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931 CF (4-3-3): Ivelin Popov; Paco Sáez, Rubén Bella (Marc Tormo 83′), Pau Sanchis, Rafeta; Alberto Osoro, Alexandru (Víctor Fuentes 77′), Diego Cambra; Chimo Reig (Alejandro Peiró 77′), Matías Aquino, Pablo Francés (Jorge García 28′)

UD RAYO IBENSE (4-2-3-1): Dani; Víctor (Pepe 32′ i Gálvez 53′), Guardiola, Adri, Francis; Deve, Quico; Anto, Rafa, Paco; Omar

GOLS: 0-1 Rafa Pina (13′); 1-1 Alexandru (46′); 2-1 Alejandro Peiró (79′)

ÀRBITRE: Jorge Leal Gandía. Amonesta als locals; Paco Sáez (47′), Marc Tormo (86′) Víctor Fuentes (86′) i als visitants; Deve (41′), Paco (45′), Anto (45+5′), Quico (76′), Omar (86′)

ASISTENT 1: Ismael Martínez Cifuentes

ASSISTENT 2: Jonathan Bernabéu Mascuñán