19.4 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitEl Bocairent guanya a l'Aielo en un partit amb polèmica (3-2)

El Bocairent guanya a l’Aielo en un partit amb polèmica (3-2)

Encontre trepidant entre el Bocairent i l’Aielo, dos equips del grup 12 de la segona regional. Dos clubs que estan a la part mitjana de la classificació i que el Bocairent ha acabat emportant-se els tres punts, superant així a la clasificació als d’Aielo.

Els locals han estat superiors a la primera part

Tot i que el primer avís ha estat dels d’Aielo al minut 6, on el porter local ha fet una gran intervenció, han estat els del Bocairent els que als deu minuts han entrat en joc i han anat generant les millors ocasions.

Al minut 17 ha estat el porter visitant el que ha salvat l’1-0, però quatre minuts després no ha pogut fer el mateix i David posava el primer gol al marcador. Amb el pas dels minuts els bocairentins continuaven generant ocasions de gol, però no aconseguien ampliar la diferència.

Però els visitants no han deixat de buscat l’empat i faltant nou minuts per al final han gaudit de tres clares ocasions clares de gol que no han acabat d’entrar a la xarxa rival. Ja al temps d’afegit, una gran parada del porter visitants ha evitat que el marcador fora de 2-0 al mig temps.

Festival de gols a la segona part

A la segona part les tornes han canviat un poc i els visitants han eixit al camp atacant amb més intensitat i ràpidament això s’ha vist reflectit al marcador. Mentre que els loclas només han generat una clara ocasió de gol als primers minuts, els d’Aielo han generat diverses i dos d’elles han acabat dins la porteria. Els dos gols han arribat un darrere l’altre, als minuts 63 i 64, posant l’1-2 al marcador.

Però l’alegria ha durat poc als visitants, ja que el partit de sobte ha capgirat i en només dos minuts Pablo i després Romero han tornat a posar per davant al Bocairent i han sumat el 3-2 al marcador. Un tercer gol que ha estat reclamat pels visitants i que ha acabat amb l’expulsió de Cebrián, entrenador de l’Aielo.

Als minuts finals de l’encontre la tensió entre els dos equips ha anar en augment, i el partit s’ha posat d’allò més intens, on els visitants han gaudit d’alguna ocasió per posar l’empat. Però finalment han sigut els locals els que s’han emportat els tres punts.

FITXA TÈCNICA

Gols: 1-0, David (21′); 1-1, Cabida (63′); 1-2, Belda (64′); 2-2, Pablo (68′); 3-2, Romero (69′)