12.6 C
Dilluns, abril 29, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentL'Ontinyent 1931 guanya el I Trofeu 'Unió d'Ontinyent' i el Deportivo Ontinyent...

L’Ontinyent 1931 guanya el I Trofeu ‘Unió d’Ontinyent’ i el Deportivo Ontinyent dona una bona imatge

L’Estadi Municipal El Clariano va acollir aquest dissabte 5 d’agost el I Trofeu ‘Unió d’Ontinyent’, un triangular de pretemporada al qual van participar el Club Deportivo Ontinyent Esport Base, com a organitzador, l’Ontinyent 1931 i el Vila-real ‘C’. L’equip triomfador van ser els de Roberto Bas, que van guanyar als groguets als penals i als d’Ángel Guarner per 2 a 0.

Cada encontre va durar 45 minuts, tot i que el primer va tindre un contratemps, ja que l’àrbitre es va lesionar i es va haver de parar durant uns instants.

Deportivo Ontinyent 0-1 Vila-real ‘C’

La vesprada va començar amb un xoc molt igualat entre el Deportivo Ontinyent i el filial groguet. A pesar de la diferència de categoria, els d’Ángel Guarner van donar una molt bona imatge, començant l’encontre amb intensitat. Quan pareixia que el partit se’n anava a penals, un bon gol del Vila-real ‘C’ a l’últim minut va desembocar l’empat i li va donar la victòria als castellonencs.

Ontinyent 1931 0-0 Vila-real ‘C’ (4-3)

L’empat sense gols entre els dos equips de Tercera RFEF va ser un tant gris, amb poques ocasions i on van destacar les defenses. L’oportunitat més clara la va tenir el Vila-real ‘C’ amb un tir potentíssim des de fora de l’àrea que es va estavellar al travesser. Acabats els 45 minuts, on l’Ontinyent 1931 va estar segur en defensa, però amb dificultats per jugar amb el baló, el partit es va decidir als penals, on Cristian va ser l’heroi. Cambreta, Cobo, Pablo Francés i Jorge García van anotar totes les penes màximes dels de Roberto Bas, i el porter de Vallada va aturar el quart penal per guanyar l’encontre.

Ontinyent 1931 2-0 Deportivo Ontinyent

La jornada tancava amb el partit més esperat, el derbi ontinyentí. El Deportivo Ontinyent va tornar a començar amb energia l’encontre, i inclús va poder avançar-se al marcador. En canvi, l’Ontinyent 1931 va ser qui va anotar el primer gol mitjançant una volea de Miguel Richart al minut 15. Pocs minuts més tard, una jugada per banda esquerra de Jorge García va acabar amb el segon gol anotat per Cobo.