12.8 C
Dilluns, abril 29, 2024
HomeFutbolSegona RegionalL’Ontinyent 1931 B manté la distància i Albaidense i Agullent guanyen en...

L’Ontinyent 1931 B manté la distància i Albaidense i Agullent guanyen en els derbis

Empat en el duel entre els dos primers que fa que l’Ontinyent 1931 B continue a 7 punts del segon. Això sí, l’Albaidense va aprofitar molt bé aquest duel, guanyant a L’Olleria B en un dels dos derbis, mentre que l’altre va ser per a l’Agullent davant l’Aielo. El Bocairent va empatar desaprofitant una pena màxima, i el Llutxent va caure amb honor en casa del líder.

CD Albaidense 3 – 0 L’Olleria CF B:

L’Albaidense aprofita bé l’empat entre els dos primers

El conjunt d’Albaida demostra una setmana més que encara no ha dit la seua última paraula i segueix amb la seua gran ratxa de 15 partits sense perdre (11V-4E-0D) que els fa trobar-se a sols 1 punt del segon i a 8 de l’ascens. De nou tenien un derbi per davant i, tal i com van fer davant l’Agullent, se’l van emportar. En aquesta ocasió davant un L’Olleria B que, situat en la zona mitja-baixa de la taula i que acumula ara tres derrotes consecutives, va apostar per estar ben replegat i per buscar el gol en accions a baló parat.

D’aquesta forma, els de Kikín van portar el pes de l’encontre i, després d’una gran acció de Joab, amb barret inclòs i en la que Carlos Albiñana va fer una gran parada, el primer gol arribava al minut 40. Tito va assistir a Alfaro per a que guanyara l’esquena als dos centrals i definira amb encert. En el 50’ feien el segon després d’una jugada per banda esquerre que li va arribar a Joab per a fer un gol de molt bella factura, i ja en el 84’, després de varies ocasions, el Juvenil Iván ficava la cirereta al partit després d’una passada de la mort de Salah que va rematar Tito i el cuir es va quedar mort per a que el del planter fera el 3-0.

CF Aielo 0 – 3 CF Agullent:

Un efectiu Agullent guanya el derbi en Aielo

La primera part va ser decisiva, ja que els de Sergio Francés ‘Pete’ van colpejar en moments molt determinants, marcant en el minut 4 i en el 43’. L’Aielo tornava a afrontar l’encontre amb moltes baixes i tenint que tirar mà de la cantera, però van ser els que van dur el pes de l’encontre, amb molta possessió de baló i ocasions en les que no estaven encertats, com la primera de Marcos.

En canvi, Juan Hermoso no fallava després d’un centre lateral, i just abans del descans feia un autèntic golàs de vaselina des de fora de l’àrea. Per la seua part, Alberto va poder empatar abans, però tant en el primer temps com en el segon els de Rafa Cebrián no van aconseguir aprofitar cap de les seues ocasions. L’Agullent treballava molt bé en defensa i damunt va ser molt resolutiu en atac, aprofitant una contra per a ficar el 3-0 definitiu en el minut 79, obra d’Elías, que va fer una gran jugada individual per a eludir a diversos rivals.

Ontinyent 1931 CF B 1 – 1 CD Olímpic B:

L’Ontinyent 1931 B es queda amb la sensació de que podria haver decantat la lliga

Partit importantíssim en la pugna per l’ascens en el que els de Pablo Iglesias van tindre el domini i les ocasions ja des del primer temps. Les aplegades eren constants per part de jugadors com Junior, Quico Vidal, Diego Asensi o Orquín, destacant sobretot una d’aquest últim mencionat en la que va regatejar al porter i el seu xut el va salvar un defensa de baix dels pals. En canvi, en el minut 34 sí que va estar encertat el conjunt de Xàtiva després d’un xut des de fora de l’àrea que va rebutjar el porter i un jugador visitant va empentar el cuir per a fer el 0-1.

Després del descans el conjunt del Clariano va apostar per fer un canvi en la seua forma habitual de jugar, passant a un joc més directe buscant les esquenes de la defensa, i en una d’eixes, en el minut 50, Pastor li va filtrar una passada magistral a Orquín per a que guanyara en velocitat al rival i fera l’empat. El següent pas va ser buscar la remuntada, i van gaudir de moltes ocasions per part de Pau, Galán, Junior o Ribera, però el porter va ser el gran protagonista d’un encontre que encara podria haver-se endut l’Olímpic B, però el pal ho va evitar en una de les seues poques ocasions, i els dos sumen un punt que els manté a 7 unitats, mentre que l’Albaidense sí que li retalla al líder Ontinyent 1931 B, ficant-se a 8.

CF Orba 3 – 0 CF Llutxent:

El Llutxent cau amb orgull en casa del líder

Partit complicat el que tenia davant el conjunt dirigit per Juanjo Benavent, ja que l’Orba és líder i ja acumula 12 partits sense perdre en els quals sols han cedit dos empats, deixant als de La Vall d’Albaida, que mantenen la tercera posició, a onze punts. El duel va estar molt intens i disputat, amb els locals apostant per joc directe i el Llutxent intentant combinar i jugar per banda.

Van gaudir de varies ocasions, però no van estar encertats de cara a porteria i damunt una errada defensiva va acabar derivant en un penal que van convertir amb l’1-0 en el minut 25. Al poc de començar el segon temps, en el 52’, una contra va acabar amb el 2-0, que els va fer molt de mal, i en el 65’ aprofitaven altra contra per a fer el 3-0 definitiu en un duel en el que l’arbitratge va ser molt protestat, parant-se molt l’encontre i impedint que els visitants pogueren tindre ritme.

Ciutat de Xàtiva CFB 1 – 1 CDF Bocairent:

Empat en l’impracticable camp de Lloc Nou d’En Fenollet

Una vegada més l’estat del camp on juga el Ciutat de Xàtiva els seus partits com a local va ser protagonista per a impedir que es puguera veure un bon un partit. Això sí, els dos equips ho van donar tot i va poder guanyar qualsevol dels dos, encara que les ocasions més clares van ser per als d’Isidro Borderia, sobretot un penal que l’experimentat Carlos Francés ‘La Araña’ li va parar al Pichichi Javi Romero en el temps de descompte, parant també el posterior remat.

El primer gol de l’encontre es va registrar en el primer minut, quan els locals van aprofitar una errada defensiva per a ficar-se per davant, però de seguida, al minut 5, tornava a igualar-se l’encontre després d’un gran gol de Quico Ríos des de fora de l’àrea. Al final segueix la bona ratxa del Bocairent i es van repartir els punts dos equips situats en la zona mitja-alta de la classificació que es troben a dos punts, estant per davant el conjunt de La Costera.