14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentL'Amateur Femení Ontinyent torna a la senda de la victòria davant el...

L’Amateur Femení Ontinyent torna a la senda de la victòria davant el Quart de Poblet (6-2)

Partit emotiu al mateix que important per a l’Amateur Femení d’Ontinyent. Després d’una sèrie de partits on les ontinyentines han jugat contra equips de la parta alta i només encadenar derrotes i empats, necessitaven sumar tres punts. A més, volien brindar una victòria a la jugadora Patri, qui en els pròxims dies se sotmetrà a una operació per lesió. I les de Pepe Pla ho van aconseguir, guanyant 6-2 al Quart de Poblet.

1-2 al marcador de la primera part.

Les ontinyentines sabien que es presentava un partit trampa, ja que la posició a la classificació de les de Quart de Poble (penúltimes) podia semblar un encontre fàcil, però no va ser així.

I de fet, eren les visitants les que complida la primera mitja hora del partit s’avancen al marcador, posant el 0-1. Però les locals no estaven disposades a deixar passar l’oportunitat de sumar tres punts a casa, i ràpidament van reaccionar, sent Sandra qui posà l’empat a 1.

Un empat que només va durar segons, ja que les visitants es van tornar a avançar al marcador amb un gol de falta directa i amb el resultat d’1-2 se’n van anar els equips al descans.

Gir de 180 graus de les ontinyentines per aconseguir la remuntada a la segona part

Una vegada als vestidors, les ontinyentines sabien que havien de canviar completament el joc per a aconseguir la victòria, buscant el joc interior i acabar les jugades amb tranquil·litat. I d’eixa manera ho van fer.

Tot i que només començar la segona part la portera local va parar un penal a Júlia, les de Pepe Pla no se’n van vindre avall i a falta de vint minuts per al final, van revolucionar l’encontre.

Era al minut 70 quan Noa posava l’empat a 2 al marcador, i quatre minuts després Ari, cadet que va jugar els noranta minuts, posava el 3-2 i l’Amateur Femení Ontinyent es posava per davant al marcador.

Amb aquests dos gols, les locals van agafar tota la confiança per seguir augmentant la diferència al marcador. Noa va sumar dos gols més al marcador, sumant un hat-trick, i era Júlia qui a falta de dos minuts per al final posava el 6-2 final.

En acabar el partit, el tècnic Pepe Pla afirmava “que per fi hem trencat aquesta ratxa negativa que veníem arrossegant als últims metres del final del camp i ara hem de seguir amb aquesta dinàmica“. “I de part de tot el conjunt ontinyentí volem enviar tots els ànims a la jugadora del Quart de Poblet que s’ha retirat en ambulància del camp per lesió”, sentenciava Pla.

FITXA TÈCNICA:

Gols: 0-1, Claudia (32′); 1-1, Sandra (39′); 1-2, Amparo (40′); 2-2, Noa (70′); 3-2, Ari (74′); 4-2, Noa, (75′); 5-2, Noa (84′); 6-2, Júlia (88′).