12.6 C
Albaida
Dilluns, abril 29, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 acaba la pretemporada amb una derrota davant un rival complicat...

L’Ontinyent 1931 acaba la pretemporada amb una derrota davant un rival complicat (1-3)

Els dos gols just abans del descans del CD Quintanar del Rey van fer molt de mal als de Roberto Bas, que ja miren al primer partit de lliga enfront del CD Soneja

L’Ontinyent 1931 va tancar la pretemporada aquest dijous a El Clariano davant un rival important a la Tercera FFCV. Els blanc-i-negres es van veure superats per un bon Quintanar del Rey, que va ser dominador a les àrees i va tindre el control del partit. En canvi, els de Roberto Bas no van mostrar una mala versió, i van plantar cara.

De fet, la primera part va ser molt igualada. Als primers 45 minuts van destacar les defenses, deixant pocs espais i fent d’aquest un partit amb poques ocasions. Cap dels dos equips sofria, però l’encontre, a pesar de ser un amistós, es calfava degut al joc dur del conjunt visitant.

Dos gols en pocs minuts que van fer molt de mal

Quan pareixia que la igualtat al marcador anava a ser la tònica per anar-se’n al descans, els de Castella la Manxa van sorprendre per avançar-se el partit en dues accions. Just abans del minut 45, Chabo va agafar l’esquena de la defensa local i, amb velocitat va acabar el mà a mà amb Cristian disparant al pal. En canvi, el rebot li va caure al jugador visitant que no va perdonar i va fer el 0 a 1.

Però, ahí no va acabar tot. Pocs instants després, a una treta de córner al segon pal, Samper va engaltar l’esfèric per fer un golàs per l’esquadra, impossible per a Cristian, i fer el 0 a 2 just abans del descans.

Roberto Bas va fer dos canvis a l’eixida dels vestuaris. Lluís Felipe per Cambreta i Rafeta per Jorge García. Els canvis van tindre efecte, i l’Ontinyent 1931 començava a atacar un poc millor. Així, el porter del Quintanar del Rey va cometre penal sobre Cobo. Una pena màxima que va anotar Rafeta amb calma per retallar distància quan es sobrepassava el minut 50 de partit.

El conjunt de Conca va tindre més oportunitats per ampliar el seu avantatge, i l’àrbitre li va anul·lar un gol per fora de joc. Ja a la recta final, la defensa ontinyentina va deixar molts espais a la banda esquerra visitant, on estava Winstanley, ex Atzeneta i Gandia, per creuar-la i fer l’1 a 3 definitiu.

Les valoracions de la pretemporada

L’Ontinyent 1931 acaba una pretemporada diferent a les anteriors. Els ontinyentins s’han enfrontat a rivals de molt de nivell, i els resultats en aquestes ocasions és el menys important. Els fitxatges han tingut temps per a adaptar-se, i mirar ja al primer partit de lliga davant el CD Soneja que serà el pròxim 9 de setembre a les 16:30 h.

En total, l’Ontinyent 1931 ha anotat 10 gols en els 7 test de pretemporada, si contem el Trofeu Unió d’Ontinyent com a 1 partit. Els de Roberto Bas acaben la fase de preparació amb 3 derrotes, 2 victòries i 2 empats, sent el millor partit el que es va jugar contra L’Olleria a El Clariano.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Juanjo Calvo, Alexandru, David Micó, Jorge García; Alberto Osoro, Juli; Ángel Cobo, Pablo Francés, David Torres i Cambreta.

Entren en la segona part: Jorge Soriano, Adam Lachehab, Pablo Bonet, Rafeta, Diego Cambra, Víctor Revert, Nico Cabanes, Andreu Serrano, Miguel Richart i Lluís Felipe