12.5 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet cau davant el Miarco Petraher (62-59) en la pròrroga

L’Eset Ontinet cau davant el Miarco Petraher (62-59) en la pròrroga

Després de la victòria en l’última jornada davant la Vila, l’Eset Ontinet volia continuar pel bon camí a la fase d’ascens a la Lliga EBA. I després d’un partit d’infart, on els de Saúl Blanco van arribar a la pròrroga, finalment van caure per tres punts davant el Miarco Petraher.

El club ontinyentí ha catalogat el partit d’infart. El partit va començar malament per als ontinyentins, molt poc encertats en atac i en defensa, joc que es va veure reflectit al marcador en acabar el primer quart (23-8).

Al segon temps els de Saúl Blanco han eixit molt millors, especialment en defensa, i els locals només han pogut sumar set punts al marcador, posant-se el marcador 30-22 en anar al descans.

I ha estat després del descans quan el partit es va capgirar i es va posar millor per a l’Eset Ontinet, arribant a remuntar el partit. Els ontinyentins van aconseguir retallar distància, quedant-se només un punt per davall en acabar el tercer quart (44-43).

I ha sigut a l’últim temps quan els de Saúl Blanco han empatat l’encontre, posant 54-54 al resultat final i obligant a anar a la pròrroga. Però finalment, els ontinyentins van ser superats pel Miarco Petraher pel resultat de 62-59. Ara l’’Eset Ontinet ja pensa en el partit de la setmana que ve enfront el Manises-Quart al Pavelló Fernando Rubio.