12.5 C
Dissabte, abril 27, 2024
HomeEsportsEl Gandia es proclama campió enfront un superior Ontinyent 1931 (1-1)

El Gandia es proclama campió enfront un superior Ontinyent 1931 (1-1)

Dos equips històrics del futbol valencià s’enfrontaven a El Clariano en el partit de la jornada del Grup IV de la Regional Preferent. Un empat feia al Gandia campió, i així va ser. Tot i que l’Ontinyent 1931 va ser superior durant quasi tot l’encontre, els de la Safor acabaran la lliga líders.

Guerrero va avançar al Gandia quan encara s’estaven assentant els espectadors

Tot i la tensió que s’anava a viure a El Clariano, els nervis no van ser un impediment perquè arribaren els gols. Tan sols 6 minuts després de l’inici de l’encontre, el Gandia va obrir la llanda. Ho va fer gràcies a una centrada des de l’esquerra de Salva Martí, que va acabar amb un tir de Guerrero, que no s’ho va pensar per engaltar-la i fer el primer gol.

L’Ontinyent 1931 va ser clar dominador a la primera meitat. El Gandia tan sols va tindre l’ocasió del gol, i a la resta del temps es va dedicar a esperar per eixir al contraatac. Alexandru va ser substituït després d’un xoc al mig del camp, que li va provocar una lesió al braç. Pablo Francés va tindre la més clara just abans del descans, però el baló se’n va anar fregant el pal.

Roberto Bas, entrenador de l’Ontinyent 1931, dona instruccions als seus jugadors

Tot i el gol de Pau Sanchis, el Gandia es va proclamar campió

L’home de les assistències va tornar a aparéixer en el moment en el qual més ho necessitava l’equip. Poc després de l’inici de la segona part, Rafeta va posar una falta des de la banda esquerra al segon pal, on Pau Sanchis va volar per fer el gol de l’empat a El Clariano.

El partit es va igualar amb el gol. En canvi, les ocasions eren més clares per l’Ontinyent 1931 que per al Gandia. A més, Roberto Bas va perdre al seu capità, ja que Alberto Osoro es va retirar lesionat. Diego Cambra va tindre el gol de la victòria amb un llançament des de fora de l’àrea que se’n va anar fora per molt poc a l’últim minut.

Finalment, l’empat a 1 va sentenciar la lliga, proclamant-se el Gandia campió del grup. Per la seua part, l’Ontinyent 1931 trau un punt que ajudarà a l’equip a continuar viu per l’objectiu de classificar-se per al play-off d’ascens a la Tercera RFEF.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Ivelin Popov; Chimo Reig (Ángel Galán 88′), Rubén Bella (Marc Tormo 88′), Pau Sanchis, Rafeta; Alexandru (Lluis Felipe 23′), Víctor Fuentes (Alejandro Peiró 65′), Alberto Osoro (Diego Cambra 65′); Jorge García, Pablo Francés i Matías Aquino

CF GANDIA: Cata; Iván Malón (Ayoze 68′), Víctor, Mallol, Saugar (Maik 86′), Berto, Álvaro, Gorxa (Pere 90′), Francesc, Guerrero (Siscar 68′) i Salva Martí (Nico Cháfer 68′)

GOLS: 0-1 Guerrero (6′); 1-1 Pau Sanchis (50′)

ÀRBITRE: Vicent González García. Amonesta als locals; Víctor Fuentes (17′), Chimo Reig (45′) i als visitants; Jose Brines (17′), Iván Malón (36′), Francesc (37′), Saugar (70′) i Mallol (90′)

ASSISTENT 1: Jerson Adalid Rodas Mendoza

ASSISTENT 2: Francisco Javier Gómez Esteve