18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsBàsquetVictòria important de l’Eset Ontinet davant La Vila (74-66) a la fase...

Victòria important de l’Eset Ontinet davant La Vila (74-66) a la fase d’ascens

Després de la derrota de la setmana passada davant el CBC Manises-Quart, l’Eset Ontinet necessitava la primera victòria de la fase d’ascens. I el conjunt ontinyentí va complir davant Hoteles RH- C.B. La Vila al pavelló Fernando Rubio després de guanyar per 74-66.

Al primer quart, l’Eset Ontinet va estar molt posat tant en atac com en defensa, ja que en acabar els primers deu minuts del partit el marcador era de (22-13). Al segon temps, la diferència al marcador es va veure reduïda, ja que els locals van tindre menys sort de cara a cistella i els de la Vila van estar molt encertats, posant 41-36 en arribar al descans.

Després del descans, les coses es van capgirar un poc a un Eset Ontinet que perdia balons al mig del camp, davant uns rivals que van aprofitar aquest desconcert dels locals per retallar distància i quedar-se només dos punts per davall en acabar el tercer temps (58-56).

Però conscients de la importància de guanyar aquest segon partit de la fase d’ascens, a l’últim temps els de Saúl Blanco van treure el seu joc i van demostrar perquè van acabar líders a la lliga. Als últims deu minuts del partit van fer una gran defensa, i els de la Vila només van encertar deu punts en aquest últim quart, i el marcador, finalment, fou de 74-66.

“Aquesta victòria era molt important per a nosaltres després de la derrota amb tanta diferència com la de la setmana passada”, explicava el jugador ontinyentí Gonzalo Amador en acabar al partit. Amb aquesta nova victòria, l’Eset Ontinet continua invicte a casa.