Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentInicien una campanya de recaptació per reposar la campana de Sant Esteve

Inicien una campanya de recaptació per reposar la campana de Sant Esteve

S’ha obert una plataforma on el poble d’Ontinyent podrà contribuir a arribar a la quantitat de 6.000 euros

L’Associació de Llumeners de Sant Esteve ha iniciat una campanya de recaptació de diners per reposar la campana que van robar a l’Ermita de Sant Esteve. La notícia que es va donar a conéixer el dia que es celebrava la festivitat de Sant Cristòfol va provocar una gran consternació a Ontinyent.

Per possibilitar la col·laboració del poble, s’ha obert una plataforma per recaptar donatius, els quals es podran fer accedint a través d’un QR, per la pàgina que pots visitar clicant ací, o acudint presencialment a la seu de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve al carrer Trinquet de Maians núm. 7 de dilluns a dijous de 19:30 h a 20:30 h.

Els pagaments tindran una quantitat mínima de 5 euros per persona, i no tindran un màxim. La quantitat que es pretén aconseguir ascendeix a 6.000 euros, que és el pressupost que es té per reposar la campana. Quan s’arribe a eixa xifra, ja no es recaptaran més diners.

“Vam dissenyar un pla amb una plataforma de donatius, escampar-la per totes les xarxes socials i aplicar inclús publicitat pagada per poder arribar fins a l’últim racó de la ciutadania d’Ontinyent perquè siga un projecte de poble. Fem honor a l’himne d’Ontinyent de que som un poble molt caritatiu”, ha explicat Salva Palau, CEO de Kapitalia Inmobiliària, empresa que ha col·laborat cobrint els costos de la campanya.

Per la seua part, el president de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, José María Micó, ha manifestat que els membres de la Junta estan “impressionats pel suport i les mostres de solidaritat rebudes del conjunt de ciutadans d’Ontinyent i més enllà de la ciutat”.

Al pròxim mes de setembre s’iniciaran les obres de rehabilitació i consolidació estructural de l’Ermita de Sant, projecte que va ser la proposta més votada d’Ontinyent Participa i que tindrà un termini de 3 mesos.

A més a més, el 26 de setembre es celebrarà la Festa de Sant Esteve. Per això, la intenció és que per aleshores estiga reposada la nova campana, que ja està encomanada, junt amb l’altra que es va retirar i es troba custodiada a un magatzem per evitar un nou robatori.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha manifestat el valor sentimental que té l’Ermita per a la ciutat: “Sant Esteve és algo que el poble estima com a propi. Més enllà del seu valor històric o econòmic, a tots ens va fer mal pel seu valor afectiu, perquè és un paratge del que tots d’alguna manera hem format part i hem tingut moments on hem gaudit”.

A més a més, el primer edil ha fet públic que el proper dijous al Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent s’aprovarà la subvenció directa a l’Associació per valor de 48.000 euros i fer front a l’obra. Rodríguez també ha anunciat que es prendran mesures per evitar aquest tipus de successos. Per això, ha assegurat que van a estudiar mesures de videovigilància.

El llumener major de les festes de Sant Esteve 2023, Rafael Guerola, també ha tingut un missatge d’agraïment: “Volia agrair les mostres de solidaritat que està mostrant tota la gent d’Ontinyent. Tan prompte com es va saber que havia desaparegut la campana molta gent es va prestar a reposar-la i a posar els mitjos necessaris”.

De fet, hi va haver persones i entitats anònimes que es van oferir a finançar de forma anònima la totalitat del cost de la nova campana. En canvi, des de l’Associació es va desestimar aquesta opció, ja que la intenció era facilitar la participació del poble.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe