21.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsEls 'killers' li donen una nova victòria a l'intractable Ontinyent 1931 en...

Els ‘killers’ li donen una nova victòria a l’intractable Ontinyent 1931 en el derbi comarcal (2-0)

Ángel Cobo s’ha estrenat com a golejador a El Clariano, i Casti ha sentenciat amb un penal tirat a l’estil ‘panenka’

Després de complir la primera volta, arriba la segona on l’Ontinyent 1931 i la UD SIA Benigànim s’han enfrontat per viure altre derbi de la Vall d’Albaida. Igual que en la primera jornada, el triomf ha sigut per als ontinyentins, que han dominat i han sumat 3 nous punts gràcies als gols d’Ángel Cobo i Casti, els dos davanters de Roberto Bas.

Els gols no volien aparéixer a la primera part

La primera part ha sigut com s’esperava, amb l’Ontinyent 1931 com a favorit i com a equip que ha pres la iniciativa. El líder del grup III de la Regional Preferent ha tingut la possessió del baló, però li ha faltat encert durant els primers 45 minuts.

A José Luis Vidal, tècnic de la UD SIA Benigànim, li ha sorgit un imprevist quan passat el primer quart d’hora s’ha lesionat Roca. A més, Roberto Bas ha viscut una situació pareguda amb Pau Sanchis, qui ha sigut substituït per Alexandru. Diego Cambra i Lluís Felipe han tingut una doble ocasió que primer ha rebutjat Adri i després la ‘perla’ ontinyentina ha enviat fora. A més, els de Benigànim també han tingut les seues amb un mà a mà entre Dídac i Cristian que el porter de Vallada ha salvat abans del descans.

Imagen

Ángel Cobo, debut i gol per desembossar el partit

Després de l’eixida dels vestuaris no hi ha hagut massa ocasions rellevants, però complida l’hora de partit, els dos entrenadors han mogut la banqueta amb una gran quantitat de canvis en poc temps. Així, a Roberto Bas li ha eixit perfecte el canvi amb el qual ha donat entrada al nou fitxatge estrela dels blanc-i-negres: Ángel Cobo. El davanter ex del CD Acero ha agafat la pilota i ha combinat amb Paco Sáez, qui ha posat una centrada perquè Cobo rematara de cap i fera l’1 a 0.

Poc després, Casti volia sumar-se també i ha provocat un penal que ell mateix ha clavat tirant la pena màxima ‘a lo panenka’. El pitxitxi blanc-i-negre ha pogut fer el tercer del conjunt local, però no ha pogut ser. Finalment, el derbi de la Vall d’Albaida se l’ha tornat a emportar l’Ontinyent 1931, qui segueix intractable al lideratge. Els de Roberto Bas continuen líders i invictes després de començar la segona volta, i la setmana que ve visitaran al Carcaixent.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez, Pablo Bonet, Pau Sanchis (Alexandru 40′), Jorge García; Alberto Osoro (Alberto Botella 56′), Diego Cambra; Juanjo Calvo (Ángel Cobo 56′), Lluís Felipe (Rafeta 56′), Nico Cabanes (Jesús García 83′); Casti

UD SIA BENIGÀNIM: Pablo; Dídac, Mario (Jorge 72′), Benavent, García, Morán, Roca (Alexis 16′), Miguel Ángel, Balbastre (Ian 72′), Edu i Álex

GOL: 1-0 Ángel Cobo (74′); 2-0 Casti (81′)