16.4 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent xafa l'accelerador i aconsegueix la segona victòria consecutiva (0-1)

El Deportivo Ontinyent xafa l’accelerador i aconsegueix la segona victòria consecutiva (0-1)

Els blanc-i-negres han aconseguit una victòria molt important a la Font d’En Carròs per 0 a 1 gràcies al solitari gol de José Manuel i a la solidesa defensiva.

Tot i que al Deportivo Ontinyent d’Ángel Guarner li va costar arrancar, després de la victòria davant el CD Olímpic, els ontinyentins han agafat el vol i les bones sensacions per fi arriben. Els blanc-i-negres han aconseguit una victòria molt important a la Font d’En Carròs per 0 a 1 gràcies al solitari gol de José Manuel i a la solidesa defensiva.

Una primera part atascada

El CE La Font i el Deportivo Ontinyent han protagonitzat uns primers 45 minuts on s’ha jugat molt poc. La primera part ha estat molt igualada, i cap dels dos conjunts s’ha fet amb el control de la pilota.

Tot i això, els de la Vall d’Albaida han tingut un parell d’ocasions clares, i els locals cap. Els d’Ángel Guarner han fet una primera part on el plantejament era esperar en el seu camp i eixir al contraatac, mostrant una gran solidesa defensiva i seguretat.

Imagen

José Manuel per sumar 6 de 6

Després del descans, el partit s’ha obert una mica més, i això ha permés que les ocasions arribaren amb més freqüència i, en conseqüència, el gol. Complida l’hora de partit, Bernat ha posat una bona centrada que ha rematat José Manuel de cap per fer el 0 a 1 definitiu.

El Deportivo Ontinyent ha tingut inclús més ocasions per ampliar el seu avantatge com algun mà a mà de Cambreta, o altres oportunitats clares de Bernat i Adrián. Als últims minuts, Palopa va salvar un llançament de falta del CE La Font, una de les molt poques oportunitats que van tindre els locals en tot el partit.

Així, la maquinària d’Ángel Guarner i el Deportivo Ontinyent ja ha arrancat amb dues victòries consecutives en camps molt complicats com La Murta i La Plana. 6 punts en dues jornades fora de casa que donen molta confiança a un conjunt que tornarà la setmana que ve a jugar davant la seua afició en La Puríssima, i que s’ha llevat l’espineta de la primera jornada, a la qual va guanyar al CE La Font, però l’alineació indeguda va fer perdre 3 punts als de la capital de la Vall d’Albaida.

FITXA TÈCNICA

DEPORTIVO ONTINYENT: Palopa; Álex Cambra, Capone, Juanjo, Abdon; Aran, Adrián, Giner, Bernat; Cambreta i José Manuel

GOL: 0-1 José Manuel (63′)