20.6 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria s’adapta a les circumstàncies i guanya al Calpe en Benidorm (1-3)

L’Olleria s’adapta a les circumstàncies i guanya al Calpe en Benidorm (1-3)

En un camp de dimensions molt reduïdes, L’Olleria ha aconseguit refer-se per la via ràpida a la segon derrota de la temporada guanyant 1-3 amb gols d’Emilio Gil, Raúl Mollá i Víctor Muñoz.

El duel s’ha jugat en Benidorm

L’Olleria ha aconseguit guanyar a domicili a un Calpe que va ser un dels pocs equips que va aconseguir sumar davant els vidriers en la primera volta després d’empatar (1-1) en La Solana en la primera cita del curs. Això sí, cal remarcar que el duel d’ahir no es va jugar en Calp al trobar-se el seu camp en obres, traslladant-se l’encontre fins a Benidorm. En l’Annex 1 del Guillermo Amor, de petites dimensions, als de La Vall d’Albaida els va tocar canviar el xip i deixar de costat el seu futbol combinatiu habitual i optar més per segones jugades, duels dividits i molta pugna.

El partit es va iniciar amb els dos equips molt ben plantats, sense que hi haguera un clar dominador. Prompte avisava Christian Escrivà després d’una centrada de Gonza, però fins al minut 33 no es va moure el marcador. L’Olleria estava ràpid per a traure, es va produir un rebuig i Emilio Gil treia el seu míssil habitual des de fora de l’àrea per a marcar per l’escaire. No obstant, just abans del descans una internada per banda després d’un canvi d’orientació acabava amb un penal d’Álex Díaz que els de La Marina no van desaprofitar per a arribar als vestuaris amb el marcador de nou igualat (1-1).

L’Olleria ha sabut adaptar-se a les circumstàncies del terreny de joc i del partit

En el segon temps, els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro van eixir molt endollats i l’encontre va canviar totalment. Als cinc minuts Lucho va recuperar el cuir i habilitar cap a Nico Cháfer, però el seu tir des de fora de l’àrea es va marxar desviat. Poc després, Emilio Gil també ho va tornar a intentar des de lluny però el porter va desviar a un córner amb el que va arribar l’1-2, ja que Raúl Mollá va culminar l’acció d’estratègia treta per Emilio Gil. Al minut 63 podria haver arribat la sentència en una jugada ben trenada en la que Gonza va ficar una centrada per baix, Christian Escrivà la va deixar de cara i el tir de Nico Cháfer el neutralitzava el porter Cassius amb una parada espectacular.

També ho va provar de nou Nico Cháfer a la mitja hora del segon temps amb un tir que va sortir fora per poc, però la tranquil·litat definitiva no va arribar fins al minut 85 després d’altra acció assajada en la que Raúl Mollá apareixia en el primer pal per a ficar-la al segon, on Víctor Muñoz empentava per a fer l’1-3 definitiu i tornar ràpidament a la senda de la victòria després de la derrota de la setmana passada en Alberic, mantenint aixina les distàncies amb tots els equips de la part alta ja cap dels cinc primers va fallar en aquesta jornada.

Proper rival, un Muro que és cuer però ve de guanyar

D’aquesta forma, L’Olleria acumula 42 punts (13V-3E-2D) i segueix segon amb 7 unitats d’avantatge respecte a quedar-se fora de la promoció. El seu pròxim rival serà el cuer, un Muro que just ahir va aconseguir la seua segona victòria de la temporada davant l’equip que va guanyar als vidriers en el cap de setmana passada, l’Alberic (1-0).

FITXA TÈCNICA:

CF UD CALPE: Cassius; Arthur, Oussama, Raúl Fogoros, Jean Carlo, Antonio Granados, David García (Andrei, 80’), Kevin (Cosmin, 67’), Simón (José María, 74’), Omar i Javi López.

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Marc Tormo, Raúl Mollá, Emilio Gil (Samuel, 89’), Gonza (Alejandro Tormo, 69’), Christian Escrivà (Víctor Muñoz, 69’), Emilio Ortolà ‘Gatu’, Nico Cháfer (Yeray Pastor, 80’), Nico Albiñana, Álex Díaz i Lucho (Borja Borredà, 80’).

GOLS: 1-0 Emilio Gil (33’); 1-1 Omar (41’); 1-2 Raúl Mollá (55’); 1-3 Víctor Muñoz (85’).